Hur syns ditt företag?

Över 3,4 miljoner unika besökare varje vecka gör hitta.se till Sveriges 5:e största sajt enligt KIA index (v 41, 2014). 84% av besökarna har någon gång sökt efter företag. Vanliga sökningar är tandläkare, frisör och hantverkare. Vi väljer att kalla dem köpklara kunder då de är ute aktivt och letar efter något företag som kan hjälpa dem. Effektiv marknadsföring som dessutom kräver minimal insats från er.

Med våra annonslösningar säkrar ni upp ett professionellt skyltfönster mot kund och vi ser till att ert företag hamnar högt upp i sökträffarna.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Våra produkter

Hitta.se erbjuder en rad annonseringslösningar för att öka företagets synlighet jämtemot sina potentiella kunder.

Villkor för hitta.ses kunder

Här finner du hitta.ses allmänna villkor och tilläggsvillkor. Dessa villkor gäller för avtal mellan hitta.se och kunder som köper någon av de produkter och tjänster som tillhandhålls av hitta.se.

De allmänna villkoren gäller för avtal mellan hitta.se och kund om köp och leverans av produkter och tjänster som tillhandahålls av hitta.se såtillvida inte annat överenskommits i avtalet. För somliga tilläggsprodukter gäller även, i tillägg till de allmänna villkoren, särskilda avtalsvillkor. Tilläggsvillkor finns för produkterna Display, Sponsrade Länkar, Hemsida, Mobilsida och Facebooksida