Föremålet för bolagets verksamhet är hotell- och restaurangverksamhet samt bedriva charkuteriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 532 | 10 338 | 8 838 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 000 | 1 351 | 1 187 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 058 | 1 351 | 1 187 |
Årets resultat (tkr) | 986 | 1 015 | 875 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 992 | 6 022 | 5 706 |
Antal anställda | 5 | 5 | 5 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 532 | 10 338 | 8 838 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 000 | 1 351 | 1 187 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 058 | 1 351 | 1 187 |
Årets resultat (tkr) | 986 | 1 015 | 875 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 647 | 794 | 893 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 344 | 5 229 | 4 814 |
Tillgångar (tkr) | 4 992 | 6 022 | 5 706 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 362 | 3 376 | 3 361 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 143 | 1 843 | 1 793 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 487 | 803 | 552 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 992 | 6 022 | 5 706 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 500 | 2 000 | 1 000 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 5 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 106 | 2 068 | 1 768 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.5% | 13.1% | 13.4% |
Soliditet | 63.8% | 78.1% | 81.5% |
Kassalikviditet | 240.6% | 572.1% | 788.8% |
Åkes Hemchark AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Vislanda Hotellinvest AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-06.
Föremålet för bolagets verksamhet är hotell- och restaurangverksamhet samt bedriva charkuteriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.