Bolaget skall bedriva matlagningsverksamhet, catering, kurser, middagar, föredrag, böcker, TV-inspelningar, restaurangverksamhet. Bolaget skall även bedriva konsultation inom IT'/information, formgivning, projektledning och affärsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 331 | 283 | 128 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 86 | 45 | -105 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 5 661 | 992 | -116 |
Årets resultat (tkr) | 5 661 | 992 | -116 |
Summa tillgångar (tkr) | 14 502 | 11 618 | 10 998 |
Antal anställda |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 331 | 283 | 128 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 86 | 45 | -105 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 5 661 | 992 | -116 |
Årets resultat (tkr) | 5 661 | 992 | -116 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 13 641 | 10 956 | 10 414 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 860 | 662 | 584 |
Tillgångar (tkr) | 14 502 | 11 618 | 10 998 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 5 763 | 1 834 | 842 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 8 239 | 9 646 | 10 092 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 500 | 138 | 65 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 14 502 | 11 618 | 10 998 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 5 500 | 947 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 26.0% | 15.9% | -82.0% |
Soliditet | 39.7% | 15.8% | 7.7% |
Kassalikviditet | 172.0% | 479.7% | 898.5% |
Aujalay Stockholm AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 5 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-04.
Bolaget skall bedriva matlagningsverksamhet, catering, kurser, middagar, föredrag, böcker, TV-inspelningar, restaurangverksamhet. Bolaget skall även bedriva konsultation inom IT'/information, formgivning, projektledning och affärsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.