Bolaget skall bedriva restaurang-, bar-, catering- och konferensverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 35 | 23 779 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 255 | -1 785 | 4 213 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 660 | 4 247 | 4 183 |
Årets resultat (tkr) | 2 260 | 4 747 | 2 608 |
Summa tillgångar (tkr) | 8 129 | 10 068 | 8 300 |
Antal anställda | 2 | 2 | 16 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 35 | 23 779 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 255 | -1 785 | 4 213 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 660 | 4 247 | 4 183 |
Årets resultat (tkr) | 2 260 | 4 747 | 2 608 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 4 458 | 3 218 | 1 951 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 671 | 6 851 | 6 349 |
Tillgångar (tkr) | 8 129 | 10 068 | 8 300 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 4 540 | 6 080 | 3 333 |
Obeskattade reserver (tkr) | 3 150 | 3 750 | 4 250 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 439 | 238 | 717 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 8 129 | 10 068 | 8 300 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 3 000 | 3 000 | 2 000 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 16 |
Omsättning per anställd (tkr) | 18 | 1 486 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | -5100.0% | 17.7% |
Soliditet | 83.8% | 87.2% | 77.0% |
Kassalikviditet | 836.2% | 2878.6% | 862.1% |
Sail Away Food And Catering Bullandö Krog AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget skall bedriva restaurang-, bar-, catering- och konferensverksamhet och därmed förenlig verksamhet.