facebook_pixelÖna Berga Norrgården 230 Örebro län, Askersund - hitta.se

Öna Berga Norrgården 230

696 92 Askersund, Askersund Örebro län

Adress i Hammar i Askersund i Örebro län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Öna Berga Norrgården 230.

Hitta hit

Bolån i Askersund - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Askersund. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Askersund

Boendemiljön i Hammar

Boendemiljön i Hammar

Området kring Öna Berga Norrgården 230 består till 56% av småhus. Det är vanligt med lantbruk och villor som för det mesta är byggda på 1930- och 1950-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Hammars landskommun
Hammar, Askersunds kommun
Stora Hammarsundet
Hammars socken

Människorna i Hammar

Människorna i Hammar

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Hammar bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Askersunds kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 49% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 726 kr, vilket är 13% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 982 291 kronor i lån.

-13%

Här i Askersund betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Öna Berga Norrgården 230 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,95% (0,30)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

33,742% (0,57)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 30,1% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 72% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+72%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 7 objekt till salu i Åmmeberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 788 meter från adressen ligger Lunnagårdens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (168 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (51 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hammar

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, vilt

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 06:59

Lastbil kolliderar med rådjur på länsväg 804, Östansjö.

Ingen person skadades vid olyckan. Rådjuret dog och en eftersöksjägare kallas ut för att ta hand om det.

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 15 november kl 11:01

Verktyg till ett värde av 50 000 kr stulna efter inbrott i en bod tillhörande en kvinnas fritidshus i Olshammar söder om Askersund.

null

Mord/dråp, försök

Rapporterat fredagen den 13 november kl 07:28

En man gripen efter mordförsök i Motala.

Under gårdagskvällen, vid 23.30-tiden fick polisen samtal från en man i 35-årsåldern som berättade att han blivit utsatt för ett brott i Karlsby, Motala. Polisen åkte till platsen och träffade på den drabbade mannen, som blödde efter en sårskada. Mannen togs omhand av ambulanspersonal och fördes till sjukhus. Polisen påbörjade en utredning om försök till mord. Polisen fick misstankar om en misstänkt person som kunde gripas vid 01-tiden. Polisen har sedan dess arbetat med sedvanliga utredningsrutiner vid grova brott för att ta reda på vad som hänt och varför. Kriminaltekniker har också arbetat under natten och denna undersökning kommer att fortsätta under förmiddagen inom ett område som är avspärrat. 03.58 den gripne mannen, som är i 50-årsåldern, har nu förhörts av polisen och anhållits av åklagare, som nu leder den fortsatta förundersökningen. Misstankarna om försök till mord kvarstår. Frågor om utredningen hänvisas till åklagaren.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
65%
SverigeHammar

Brott jämfört med riket