facebook_pixelBoåsvägen 2 Örebro län, Karlskoga - hitta.se

Boåsvägen 2

691 33 Karlskoga, Karlskoga Örebro län

Bolån i Karlskoga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Karlskoga. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Karlskoga

Boendemiljön i Bohult

Människorna i Bohult

Människorna i Bohult

Äldre höginkomsttagarfamiljer med äldre barn i villa i förorter kring de större städerna

I Bohult bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Karlskogas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 37% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 086 kr, vilket är 33% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 703 780 kronor i lån.

-33%

Här i Karlskoga betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Boåsvägen 2 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,00% (0,35)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

33,792% (0,62)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,7% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 37% fler röster än riksgenomsnittet.

S+37%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Peugeot i området.

Toyota
Peugeot

Bostadsmarknaden i Bohult

i Bohult pågår och planeras det för 15 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 29 objekt till salu i Bregården

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

3 544 meter från adressen ligger Prästkragens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Skolgärdesvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Daisuke Sushi Karlskoga i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (399 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (254 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bohult

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 01:42

En person har haft inbrott i sin bil och blivit av med både ratt och inredning.

Vid lunchtid ringde en person in gällande att någon brutit sig in i hans bil. Gärningsmannen ska ha kommit över delar från instrumentbrädan samt ratten. Händelsen rubriceras som inbrott/stöld i fordon.

Trafikbrott

Rapporterat onsdagen den 11 november kl 05:12

En bilförare iakttog ej väjningsplikten

En bilist iakttog ej väjningsplikt på Viaduktgatan i Karlskoga. En ordningsbot utfärdad på plats. Beloppet på boten är 2000 kronor för motorfordon utom moped

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 11 november kl 07:00

Relativt lugn natt i polisområde Örebro.

I Karlskoga rapporteras en omfattande skadegörelse på Aggerudsskolan där ett flertal fönster ska ha slagits sönder. Larm inkom vid tvåtiden i natt och väktare kunde konstatera ett antal trasiga rutor.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
47%
SverigeBohult

Brott jämfört med riket