facebook_pixelKvarngatan 28B Örebro län, Kumla - hitta.se

Kvarngatan 28B

692 34 Kumla, Kumla Örebro län

Adress i Fylsta i Kumla i Örebro län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kvarngatan 28B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1971

Fastigheten på Kvarngatan 28B är ett flerfamiljshus byggt 1971.

Bolån i Kumla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kumla. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Kumla

Boendemiljön i Fylsta

Boendemiljön i Fylsta

I området kring Kvarngatan 28 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (59%).

Wikipediafoton från närområdet

Kumla landskommun, Närke
Kumla stad
Kumla församling, Strängnäs stift
Ica Maxi Arena

Människorna i Fylsta

Människorna i Fylsta

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Fylsta bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Kumlas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (52%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 8% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 26% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 239 kr, vilket är 40% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 468 100 kronor i lån.

-40%

Skatteläget i Kumla

För de som är folkbokförda på Kvarngatan 28B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,60% (-0,05)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

33,392% (0,22)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 36% fler röster än riksgenomsnittet.

S+36%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Suzuki i området.

Volvo
Suzuki

Bostadsmarknaden i Fylsta

i Fylsta pågår och planeras det för 83 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 40 objekt till salu i Fylsta

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Kvarngatan. Snitthyran är 8 800 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor och två grundskolor i närheten

102 meter från adressen ligger Duvans förskola.

Närmaste grundskola är Fylsta skola (83 meter), som är en kommunal skola med ca 347 elever i årskurserna 1-6. Här har 86% av lärarna lärarexamen och det går 14 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Profilen på Skolvägen 12.

Lockas man av restaurangbesök finns La Gondola Pizza Pasta & Sallad i Kumla och Sveas Café i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (910 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Viaparken, ligger ca tre minuters gångväg (335 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Fylsta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Inbrott

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 06:40

Villainbrott i Kumla under torsdagen

Boende i en villa i Kumlaby anmäler 18.07 att man har haft inbrott i villan under dagen. Man lämnade hemmet strax efter 07.00 och man kom hem nu och upptäcker inbrottet. Rutan i en altandörr har krossats. Tillgripet gods är oklart men vid en första anblick så saknar man bland annat guldsmycken. Förundersökningsledare har beslutat att en brottsplatsundersökning skall genomföras.

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 10:37

Verktyg till ett större värde har stulits vid ett inbrott på ett bygge i Skogstorp, Kumla.

Det byggs villor i området. I en villa under konstruktion har man tagit sig in genom en balkongdörr och där tillgripit byggverktyg till ett större värde. Tekniker har varit på plats och säkrat spår.

Brand

Rapporterat söndagen den 22 november kl 09:02

Ett garage har brunnit i Kumla

Brand har uppstått i ett garage i Kumla kommun. Branden släckt av räddningstjänsten. Brandorsak misstänks vara ett elfel i en fyrhjuling

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
3%
SverigeFylsta

Brott jämfört med riket