facebook_pixelHidingen 190 Örebro Län, Lindesberg - hitta.se
Hitta.se

Hidingen 190

711 91 Lindesberg, Lindesberg Örebro Län

Adress i Lindesberg i Lindesberg i Örebro Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hidingen 190.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 105 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Lindesberg.

Bolån i Lindesberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lindesberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Lindesberg

Tomten är ca 3789 kvadratmeter

Tomten, FORNBOHYTTAN 3:21, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten FORNBOHYTTAN 3:21 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Lindesberg

Människorna i Lindesberg

Människorna i Lindesberg

Äldre och pensionerade medelinkomsttagare i villa utanför småorter eller i glesbygd

I Lindesberg bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 60 år, vilket är högre än medelåldern i Lindesbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 733 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 089 488 kronor i lån.

-20%

Här i Lindesberg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Hidingen 190 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,30% (0,65)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

34,092% (0,92)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 33,1% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 89% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+89%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Lindesberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

2 449 meter från adressen ligger Kristallens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (341 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (23 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lindesberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 08:59

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Guldsmedshyttan

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Guldsmedshyttan. Vid kontroll av föraren, en man i 60-årsåldern, fattar patrullen misstanke om att han är påverkad av narkotika. Mannen får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 07:25

Halt vägunderlag har orsakat flera trafikolyckor i Örebro län under natten och morgonen.

06:03 trafikolycka på LV823, Glanshammar: Buss voltade på vägen. Inga passagerare i bussen. Föraren fick hjälp av räddningstjänst att ta sig ur bussen. Föraren uppges vara oskadd. Vägbanan är helt avstängd. Polis åker till platsen för att bistå med trafikdirigering. 06:16 trafikolycka på LV204/243, Åtorp, Degefors: Lastbil med förare och en passagerare låg på sidan och kunde inte på egen hand ta sig ut. Räddningstjänst och ambulans åkte till platsen. Räddningstjänsten hjälpte personerna ur hytten. Inga personskador rapporterade. Lastbilen ska ligga i diket, inte trafikfarligt. Polis kommer åka till platsen för att bistå med trafikdirigering. 02:47 lastbil ligger på sidan på RV50 Närkes Kilskorset, Axberg ca 2 km från lindesberg: Föraren skadades inte. Lastbilen täcker en fil (norrgående) och trafiken är avstängd och omdirigerad. ------------------------------------------------------------------------------------ Ta det försiktigt ute på vägarna idag och anpassa hastigheten!

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 10 februari kl 09:47

En olycka har skett i höjd med Hällabacken

SOS-alarm meddelar att två fordon är inblandade i en olycka utefter Rv50 i höjd med Hällbacken. Enligt SOS är det en minibuss och en personbil som är inblandade i olyckan. Det är i nuläget oklart om någon person har blivit skadad men polisen är på väg till platsen. Bilister kan räkna med hinder i trafiken med anledning av olyckan. UPPDATERING kl. 10.10 Polisen är på plats och i nuläget är det helt stopp i trafiken. Ingen person blev skadad i samband med olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
3%
SverigeLindesberg

Brott jämfört med riket