facebook_pixelSiggebohyttevägen 1 Örebro Län, Lindesberg - hitta.se
Hitta.se

Siggebohyttevägen 1

711 34 Lindesberg, Lindesberg Örebro Län

Adress i Lindesberg i Lindesberg i Örebro Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Siggebohyttevägen 1.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Siggebohyttevägen 1 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Lindesberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lindesberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Lindesberg

Tomten är ca 8069 kvadratmeter

Tomten, BRODALEN 6:2, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BRODALEN 6:2 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Lindesberg

Boendemiljön i Lindesberg

I området kring Siggebohyttevägen 1 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (29%).

Boendemiljön i Lindesberg

Två drönarbilder över Lindesberg

En drönare har flugit över Lindesberg och tagit två bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Lindesberg från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Lindesberg
Lindesbergs lasarett
Lindesbergs stad
Lindes och Ramsbergs bergslags tingslag

Människorna i Lindesberg

Människorna i Lindesberg

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Lindesberg bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 65 år, vilket är högre än medelåldern i Lindesbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 186 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 264 920 kronor i lån.

-26%

Här i Lindesberg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Siggebohyttevägen 1 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,30% (0,65)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

34,092% (0,92)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 21% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+21%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 11 objekt till salu i Brodalen

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

210 meter från adressen ligger Kungsfågelns förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Bergsmansgatan 4.

Lockas man av restaurangbesök finns 37:an Café & Godisbutik i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (436 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (245 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lindesberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 09:09

Det har varit inbrott in en lokal i Bångbro

En polispatrull observerar att en ruta är krossad till en lokal i Bångbro. Man misstänker att en eller flera okända personer har varit inne i lokalen och man kommer att skriva en anmälan om stöld genom inbrott. Det är i nuläget oklart vad som har blivit stulet.

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 06:31

En högljudd och våldsam man försöker att ta sig in i en lgh i centrala Nora

Polispatrull kallas still en adress i centrala Nora där en påverkad man försöker att slå sig in i en lägenhet. Mannen upptäcks av polispatrull som har kommit till platsen och han flyr iväg på cykel. Mannen kör omkull och det uppstår ett visst tumult när mannen grips misstänkt för misshandel och våld i nära relation. I samband med gripandet så anträffas droger som misstänks ha kastats av mannen. Mannen förd till polisarrest i Örebro och förhör kommer att hållas med personen som bor på adressen. Övriga utredningsåtgärder som ingår i utrdningen genoomförs. Åklagare kommer att kontaktas efter det att polis har hållit förhör med mannen.

Larm Överfall

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 09:53

En kvinna i tjugoårsåldern blev under kvällen överfallen i centrala Nora.

En man hoppade på kvinnan och knuffade omkull henne. Kvinnan skadades lindrigt vid överfallet men inte så illa att hon behövde sjukvård. Då allmänhet närmade sig valde gärningsmannen att ge sig iväg. Ett flertal patruller inklusive hund har sökt efter mannen men denne är i detta nu ännu inte gripen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
3%
SverigeLindesberg

Brott jämfört med riket