Wrangels Väg 4 Östergötlands Län, Boxholm - hitta.se

Wrangels Väg 4

Östergötlands Län

Boendemiljön i Wrangels Väg 4

Wikipediafoton från närområdet

Wikipedia

Åsikter om Wrangels Väg 4

Vad tycker du om Wrangels Väg 4?

Människorna i Wrangels Väg 4

Familjer med barn i grundskoleålder

I Wrangels Väg 4 har 9% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 18% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 64% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 78%.

Skatteläget i Boxholm

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,82(0,17)

10,70(-0,58)

0,242(0,00)

Summa

32,762(-0,41)

Skolor, grönområden, etc

Det finns åtta förskolor och en grundskola i området

På Skolgatan 1 ligger Solrosen Fritidshem Deltidsförskola.

En grundskola i området är Stenbocksskolan, som är en kommunal skola.

Matbutiker och restauranger

I området finns en livsmedelsbutik. Bl.a. Coop Konsum på Storgatan 12.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Torget i området.

Företagande

Företagen i området är verksamma inom branscherna Frisörer, Bensinstationer, Offentliga myndigheter, Tandläkare och Fastighetsbolag.

Frisörer
Bensinstationer
Offentliga myndigheter
Tandläkare
Fastighetsbolag

Händelser och brott i närheten av Wrangels Väg 4

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

Advertisement

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 23 juni kl 01:29

Singelolycka på riksväg 32.

13.14 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på riksväg 32, vid Bleckenstad. Enligt larmet ska en personbil ha kört in i mitträcket och två personer ha drabbats. 13.18 Polis på väg. 13.35 Polis på plats. En person, en kvinna i 65-årsåldern, klagade över smärtor i nacke och har förts till sjukhus i ambulans. Bilen har bärgats från platsen. Polisen skriver en anmälan om trafikolycka. Olyckan kommer att utredas men initialt finns ingen misstanke om brott. 

Räddningsinsats

Rapporterat tisdagen den 18 juni kl 06:05

Larm om båtolycka i Sommen.

17.00 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en båtolycka i sjön Sommen. Enligt larmet hade en segelbåt vält. 17.33 Polis på väg. 18.03 Polis på plats. 18.35 Personerna som befann sig på båten har påträffats och ingen person ska ha kommit till skada. Det finns ingen misstanke om brott.

Inbrott

Rapporterat lördagen den 15 juni kl 10:26

Inbrott på företag.

08.13 Polis kontaktades om inbrott på ett företag i Mjölby. Larmet hade gått strax efter 06.30. 08.47 Polis på plats. Någon har krossat en ruta. Patrullen sökte av området. Ingen fanns kvar och det verkade inte ha stulits något. Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott. En representant för företaget skulle kontrollera lokalerna ytterligare för att se om något var stulet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
63%
SverigeWrangels Väg 4

Brott jämfört med riket