facebook_pixelKapellvägen 46 Östergötlands län, Finspång - hitta.se

Kapellvägen 46

612 43 Finspång, Finspång Östergötlands län

Adress i Risinge i Finspång i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kapellvägen 46.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1949

Fastigheten på Kapellvägen 46 är ett flerfamiljshus byggt 1949.

Bolån i Finspång - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Finspång. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Finspång

Boendemiljön i Risinge

Boendemiljön i Risinge

I området kring Kapellvägen 46 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (58%).

Wikipediafoton från närområdet

Finspångs slottskapell
Finspångs köping
Finspångs kommun
Finspångs samrealskola och kommunala gymnasium

Människorna i Risinge

Människorna i Risinge

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Risinge bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Finspångs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är styrketräning, film, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, andra länders kultur, gympa och workout, följa populära tv-serier, konst, utförsåkning och modenyheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 348 kr, vilket är 32% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 172 467 kronor i lån.

-32%

Skatteläget i Finspång

För de som är folkbokförda på Kapellvägen 46 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,15% (0,50)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,0% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 45% fler röster än riksgenomsnittet.

S+45%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Audi i området.

Toyota
Audi

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 10 objekt till salu i Östermalm

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

310 meter från adressen ligger Ängslyckans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Östermalmshallen på Stora Allén 26.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang och Pizzeria Aurora och Medley Arena Grosvad i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (605 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (16 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Medley Arena Grosvad, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Risinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Motorfordon, stöld

Rapporterat lördagen den 28 november kl 01:07

Stöld av nummerplåt i Skärblacka.

10:27 Polis larmades till Skärblacka, Norrköping, med anledning av en stöld. En personbil, som stått parkerad utomhus vid en bostad, ska under natten ha blivit av med registreringsskyltarna. Polisens kontaktcenter kommer ta upp anmälan. Förlorad registreringsskylt: * Förlorad eller stulen registreringsskylt måste snarast ersättas med ny eller provisorisk skylt. På telefon 114 14 får du information om vilka polisstationer som utfärdar provisoriska skyltar. En avgift tas ut för den provisoriska skylten. Det är fordonsägarens ansvar att beställa en ny registreringsskylt från Transportstyrelsen.

Vapenlagen

Rapporterat fredagen den 27 november kl 11:53

Man gripen misstänkt för brott mot vapenlagen i Skärblacka.

08.58. Polisen fick larm om en man som sågs smyga runt i Skärblacka med något som uppfattades som en stor pilbåge. Innan polisen kom fram till platsen hade mannen rört sig mot ett grönområde. En polispatrull kom fram till Skärblacka 09.15 och kunde då lokalisera mannen och gripa honom. Vid kontroll visade det sig att mannen är i 35-årsåldern och att det inte var en pilbåge, men väl ett armborst. Armborstet är taget i beslag och polisen har påbörjat en utredning om brott mot vapenlagen och olaga hot. Polisen vill gärna komma i kontakt med vittnen som sett hur mannen rört sig. Tips går att ge via 114 14, eller via polisens hemsida där det också går att vara anonym.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat fredagen den 20 november kl 05:52

Två personbilar körde på samma vildsvin.

17:13 Polisen larmades till Bergslagsvägen i Skärblacka med anledning av en viltolycka. En personbil hade krockat med ett vildsvin. I samband med den olyckan körde även en annan trafikant på djuret. Ingen av personerna verkar ha skadats fysiskt men kommer att kontrolleras av ambulanspersonal. 17:50 En av polisens eftersöksjägare har varit ute på platsen och konstaterat att djuret är dött. Det kommer att tas omhand av trafikverket. Bärgare till båda inblandade bilarna har beställts.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
19%
SverigeRisinge

Brott jämfört med riket