facebook_pixelNanolfsvägen 19B Östergötlands län, Finspång - hitta.se
Hitta.se

Nanolfsvägen 19B

612 37 Finspång, Finspång Östergötlands län

Adress i Risinge i Finspång i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Nanolfsvägen 19B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1954

Fastigheten på Nanolfsvägen 19B är ett flerfamiljshus byggt 1954.

Bolån i Finspång - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Finspång. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Finspång

Boendemiljön i Risinge

Boendemiljön i Risinge

I området kring Nanolfsvägen 19 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (55%).

Wikipediafoton från närområdet

Finspångs slottskapell
Finspångs kommun
Bönnern
Finspångs samrealskola och kommunala gymnasium

Människorna i Risinge

Människorna i Risinge

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Risinge bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Finspångs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är trav och galopp, hårvård, motorsport, prova nya produkter, lösa korsord eller sudoku, följa populära tv-serier, sticka och handarbeta, alternativ hälsovård, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 900 kr, vilket är 27% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 760 702 kronor i lån.

-27%

Skatteläget i Finspång

För de som är folkbokförda på Nanolfsvägen 19B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,15% (0,50)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 46% fler röster än riksgenomsnittet.

S+46%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Finspång

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

578 meter från adressen ligger Basvägens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Bergslagshallen på Bergslagsvägen 20.

Lockas man av restaurangbesök finns The Jolly Scotsman i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (192 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (74 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskvårdscentral, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Risinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 05:03

Larm om trafikolycka utanför Norrköping.

16:54 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till riksväg 51 utanför Svärtinge med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska en personbil och en lastbil ha kolliderat. Olyckan ska ha inträffat i riktning mot Finspång. 18:20 Det visade sig att det var två personbilar som hade kolliderat. Den ena föraren misstänks för att inte ha anpassat avståndet till framförvarande fordon. En person fördes till sjukhus med ambulans, polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 09:07

Lastbil med släp gled av vägen vid Annsjön.

19:44 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 51 i höjd med Annsjön, Finspång, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en lastbil med släp ha åkt i diket och vält. Föraren, en man i 25-årsåldern, ska ha klarat sig utan personskador och kunnat beställa bärgare själv. Polispatrull på plats kommer skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 02:38

Misstänkt trafikbrott i Risinge utanför Finspång.

12.07. Polis fick larm om en mindre buss från ett trafikbolag som kört av länsväg 1152 i höjd med Lundby söder om Finspång. Väl på plats kunde polisen konstatera att den mindre bussen kört av vägen och delvis vält. De kunde också konstatera att däcken på bussen inte hade tillräckligt med profildjup och därför inledde polisen en förundersökning om misstänkt trafikbrott. Chauffören ska inte ha blivit skadad och utöver honom fanns ingen passagerare med ombord.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
19%
SverigeRisinge

Brott jämfört med riket