facebook_pixelSpannmålsgatan 3 Östergötlands län, Linköping - hitta.se
Hitta.se

Spannmålsgatan 3

583 36 Linköping, Linköping Östergötlands län

Adress i Lambohov i Linköping i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Spannmålsgatan 3.

Hitta hit

Bolån i Linköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Linköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Linköping

Boendemiljön i Lambohov

Boendemiljön i Lambohov

I området kring Spannmålsgatan 3 bor många i kedjehus och flerbostadshus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 2010-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (66%).

Wikipediafoton från närområdet

Lambohovs säteri
Slaka kyrka
Lambohov
Science Park Mjärdevi

Människorna i Lambohov

Människorna i Lambohov

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Lambohov bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 32 år, vilket är lägre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (2%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 59% som högutbildade. 13% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 37% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 77%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 854 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 160 027 kronor i lån.

-19%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Spannmålsgatan 3 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,2% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 82% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+82%

Bostadsmarknaden i Lambohov

i Lambohov pågår och planeras det för 95 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Lambohov

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Spannmålsgatan. Snitthyran är 9 662 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

417 meter från adressen ligger Förskolan Utsädesgatan 120.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Handlar'n Lambohov på Torparegatan 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Matkultur och Resturang La Fontana i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1185 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (58 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Campushallen, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lambohov

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 14 april kl 07:56

Två bilar i trafikolycka på Söderleden i Linköping.

07:23 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Söderleden i Linköping med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska två bilar vara inblandade. 07:35 Polis på plats. Trafiken påverkas av olyckan. 07:37 En person förs till sjukhus med ambulans, personen ska ha haft nacksmärtor. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. 07:45 Det är nu fri framkomlighet i trafiken.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 10 april kl 07:53

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Polisen i Östergötland har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser: 22:56 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en bostad på Söderleden i Åtvidaberg med anledning av en brand. Det visade sig att det brann i en häck i närheten av ett flerfamiljshus. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. 00:13 Polis larmades till en bostad i Krokek, Norrköping, med anledning av ett bråk. En man, som är i 55-årsåldern, hade misshandlat en kvinna. Polis åkte till platsen och mannen greps. Den gripne är misstänkt för misshandel i  relation. Kvinnan ska inte ha fått allvarliga fysiska skador.   05:28 Polis larmades om ett pågående källarinbrott i Ljungsbro, Linköping. Flera polispatruller åkte till adressen. Två personer skulle ha setts lämna platsen och när polispatrullerna kom till platsen kunde två misstänkta gärningspersoner gripas i närområdet. De gripna är två män, den ena är i 30-årsåldern och den andra är i 35-årsåldern. De båda är misstänkta för grov stöld. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 6 april kl 06:51

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 27 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut: 00:20 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Lambohovsleden i Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. Passageraren, också en man i 20-årsåldern, blev misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Utöver detta har polisen haft ett ärende om fylleri, två trafikbrott, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeLambohov

Brott jämfört med riket