facebook_pixelRåleden 11 Östergötlands län, Ljungsbro - hitta.se

Råleden 11

585 71 Ljungsbro, Linköping Östergötlands län

En villa byggd 1964

På adressen finns en villa byggd 1964. Huset är 122 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Ljungsbro.

Värderingen är 36 826 kr/m²

Villan på Råleden 11 värderas till ca 6 150 000 kr (36 826 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

6 150 000 kr

Bolån i Ljungsbro - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljungsbro. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Ljungsbro

Tomten är ca 789 kvadratmeter

Tomten, MALFORS 4:90, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten MALFORS 4:90 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vreta Kloster

Boendemiljön i Vreta Kloster

Området kring Råleden 11 består till 20% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1950-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Berg, Linköpings kommun
Allhelgonakyrkan, Ljungsbro
Vreta klosters landskommun
Fruktåker och Ängen

Människorna i Vreta Kloster

Människorna i Vreta Kloster

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Vreta Kloster bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 085 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 931 050 kronor i lån.

+3%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Råleden 11 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,6% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 35% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+35%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Honda i området.

Toyota
Honda

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 108 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 24 objekt till salu i Ljungsbro

Just nu finns det 5 hyreslägenheter att byta till i närheten av Råleden. Snitthyran är 5 719 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor och tre grundskolor i närheten

339 meter från adressen ligger Förskolan Sportvägen 1.

Närmaste grundskola är Småskolan (302 meter), som är en privat skola med ca 59 elever i årskurserna 1-2. Här har 88% av lärarna lärarexamen och det går 23 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Ciao Ciao Pizzeria och Restaurang Venus i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (64 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (204 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vreta Kloster

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat måndagen den 30 november kl 09:35

Fem parkerade bilar fick bilrutor sönderslagna.

20:43 Polisen fick samtal från en bilägare som hade parkerat sin bil på Väpnaregatan i Skäggetorp. Flera bilar som stod parkerade bredvid varandra hade fått skador på sina bilar. Polisen har varit på plats och konstaterat att fem bilar blivit utsatta för skadegörelse. Någon verkar ha kastat eller slagit mot bilarnas rutor med en sten eller annat tungt och stort föremål. Några av bilarna har fått rutor helt trasiga medan några fått sprickor i rutor. Polisen har upprättat fem anmälningar om skadegörelse. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen misstänker att brotten har skett någon gång mellan 18:30 och 20:40. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna om skadegörelserna.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 20 november kl 06:36

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan: 23.44 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Fogdegatan, Linköping, med anledning av en brand. Det var en fullt utvecklad brand i en personbil. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med händelsen. 01.56 Polisen larmades till en restaurang i Ekholmen, Linköping, med anledning av ett pågående inbrott. Flera polispatruller involverades i ärendet och ungefär en timme senare kontrollerades en man, som är i 25-årsåldern, och mannen kopplades samman med inbrottet. Mannen greps misstänkt för stöld genom inbrott. Senare under natten anhölls mannen, ärendet är åklagarlett. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 06:51

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan: 23.19 Polisen larmades till östra Norrköping med anledning av att någon, eller några, hade tagit sig in i ett inhägnat industriområde. Grinden till området var forcerad. Polis åkte till platsen och en man, som är i 35-årsåldern, greps. Mannen är misstänkt för stöld. 03.15 Polisen larmades till en butik på Kiselgatan i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen. Vad som har stulits är oklart. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. 04.08 Polisen fick larm om en stöld alternativt stöldförsök i en parkerad bil i Ekängen, Linköping. Inringaren hade upptäckt flera personer som hade varit inne på tomten i närheten av bilen. Bostadsinnehavaren hade öppnat dörren och skrikit på de misstänkta gärningspersonerna som då lämnade platsen till fots. Under morgonen har polisen arbetat med ärendet och tre män kunde kopplas samman med händelsen och gripas. Uppdatering 07.20: Rubriceringen är försök till grov stöld. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeVreta Kloster

Brott jämfört med riket