facebook_pixelSkolvägen 2 Östergötlands län, Mantorp - hitta.se
Hitta.se

Skolvägen 2

595 58 Mantorp, Mjölby Östergötlands län

Adress i Viby i Mantorp i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skolvägen 2.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 48 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Mantorp.

Bolån i Mantorp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Mantorp. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Mantorp

Tomten är ca 2142 kvadratmeter

Tomten, BJÖRKLUND 2:1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BJÖRKLUND 2:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Viby

Boendemiljön i Viby

Området kring Skolvägen 2 består till 33% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Veta distrikt
Veta kyrka
Mantorp

Människorna i Viby

Människorna i Viby

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Viby bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Mjölbys kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 47% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 322 kr, vilket är 7% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 807 696 kronor i lån.

-7%

Skatteläget i Mjölby

För de som är folkbokförda på Skolvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,90% (0,25)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,4% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 19 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 7 objekt till salu i Mantorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

570 meter från adressen ligger Mantorps öppna förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Stallbacken i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1402 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (100 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Viby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 07:07

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.30 polisen har hittills hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats under denna tid. 00.55 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 35 vid Vårdsbergs kyrka där en bilist skulle ha kört in i ett vägräcke. Polisen åkte till platsen och det visade sig att det inte fanns någon misstanke om brott. Ingen personskada. 01.31 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 södergående vid Linghem. Ingen personskada och ingen misstanke om brott. 02.31 SOS-larm till polisen om brand utomhus i Boxholm. Det visade sig vara en container med papper som brann. Ingen åtgärd från polisen. 05.26 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 609 i Vikingstad där en bilist kört av vägen. Inga personskador och ingen brottsmisstanke. Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 08:00

Trafikolycka på E4 norrgående vid Svartån.

07.00 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 i norrgående körriktning vid Svartån. 07.18 räddningstjänsten är framme på platsen, ett körfält är öppet. Ca 20 meter vägräcke är nerkört. 07.21 bärgare är beställd till platsen. 07.36 polisen är framme på olycksplatsen. 08.25 polisen är nu klar på platsen och vägen är fri. Det finns ingen misstanke om brott och ingen person har skadats.

Rattfylleri

Rapporterat måndagen den 4 januari kl 05:45

Förare misstänks för rattfylleri och vårdslöshet i trafik.

14:34 En polispatrull som patrullerade i Mantorp lade märke till en bil som man bestämde sig för att kontrollera. Föraren stannade inte trots polisens signaler och ett förföljande av bilen startade. 14:48 Bilen kunde stoppas i närheten av Nykil. Föraren, en man i 35-årsåldern, ville inte blåsa i polisens sållningsinstrument för alkohol. Misstanke uppstod ändå om att föraren var påverkad och han togs med till polisstationen för provtagning. Föraren misstänks vara påverkad av alkohol och narkotika. Prover har tagits som kommer att skickas på analys. Föraren misstänks också för vårdslöshet i trafik då han bedöms ha kört på ett vårdslöst sätt innan polis kunde stoppa bilen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
25%
SverigeViby

Brott jämfört med riket