facebook_pixelGodegård 384 Östergötlands Län, Motala - hitta.se
Hitta.se

Godegård 384

591 98 Motala, Motala Östergötlands Län

Adress i Godegård i Motala i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Godegård 384.

Hitta hit

Bolån i Motala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Motala. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Motala

Boendemiljön i Godegård

Människorna i Godegård

Människorna i Godegård

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Godegård bor 40% kvinnor och 60% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Motalas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 114 kr, vilket är 11% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 220 875 kronor i lån.

-11%

Skatteläget i Motala

För de som är folkbokförda på Godegård 384 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,70% (0,05)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,642% (-0,53)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,0% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 13% fler röster än riksgenomsnittet.

S+13%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

8 446 meter från adressen ligger Skogslyckans Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (899 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (37 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Godegård

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 08:12

En förundersökning gällande mordbrand har inletts.

07:01 Polis och ambulans larmades till Rundgången i Motala med anledning av en bostadsbrand. En person fördes till sjukhus, polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. Händelsen rubriceras som mordbrand. Avspärrning sätts upp och förhör hålls.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 29 november kl 08:19

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 84 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. 14 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 00:31 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 50 i Motala med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en lastbil ha kört in i ett vägräcke. När polis kom till platsen uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren av lastbilen. Mannen, i 30-årsåldern, fick följa med polisen för provtagning och förhör. 03:16 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Ljuragatan i Norrköping valde föraren att inte stanna på polismannens stopptecken utan försökte istället köra därifrån. Ett förföljande på E22:an mot Söderköping inleddes och efter ett tag fick polispatrullen stopp på personbilen genom ett plåtstopp. Det visade sig då att föraren var en kille i 15-årsåldern. Han togs med till stationen i väntan på socialtjänsten och vårdnadshavare. En passagerare i bilen, en man i 20-årsåldern, blev också misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. 05:50 Polis beordrades till en pizzeria i Gottfridsberg, Linköping, med anledning av ett pågående inbrott. Lokalens inbrottslarm ska ha lösts ut. Polispatrull på plats har kontrollerat området, personer och fordon. Man har också utfört spaning på olika platser men i nuläget har ingen frihetsbeövats. En förundersökning gällande stöld genom inbrott har inletts. Tjuven/tjuvarna ska i samband med inbrottet ha fått med sig kontanter.  

Trafikbrott

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 06:57

En bilist är misstänkt för brott i Charlottenborg

En kvinna ringer till polisen och uppger att hon sånär har blivit påkörd av en bilist i Charlottenborg. Kvinnan lyckas vrida sig undan så det blir ingen krock och kvinnan fick inga skador. Däremot blir bilisten misstänkt för vårdslöshet i trafik med anledning av att bilens rutor var så immiga att hon, en kvinna i 25_årsåldern, inte hade tillräckligt bra sikt. Det är viktigt att tänka på att man ser till att ha im- och isfria rutor innan man kör iväg med sin bil.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
133%
SverigeGodegård

Brott jämfört med riket