facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Östergötlands län, Motala - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

591 35 Motala, Motala Östergötlands län

Adress i Motala i Motala i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

En villa byggd 1908

På adressen finns en villa byggd 1908. Huset är 208 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Motala.

Värderingen är 25 961 kr/m²

Villan på Trädgårdsgatan 22 värderas till ca 5 400 000 kr (25 961 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

5 400 000 kr

Bolån i Motala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Motala. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Motala

Tomten är ca 1049 kvadratmeter

Tomten, GULMÅRAN 9, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GULMÅRAN 9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Motala

Boendemiljön i Motala

Området kring Trädgårdsgatan 22 består till 60% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1920- och 1940-talet.

Boendemiljön i Motala

Åtta drönarbilder över Motala

En drönare har flugit över Motala och tagit åtta bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Motala från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Gamla stan, Motala
Aska, Dals och Bobergs domsagas tingslag
Motala kommun
Motala

Människorna i Motala

Människorna i Motala

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Motala bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Motalas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är golf, utförsåkning, näringsliv och samhällsekonomi, längdskidåkning, segling, vin och vinprovning, föreningsverksamhet, skattefrågor, inrikespolitik och värdepapper och värdepappersaffärer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 36 541 kr, vilket är 35% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 446 312 kronor i lån.

+35%

Skatteläget i Motala

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,70% (0,05)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,642% (-0,53)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,9% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 18% fler röster än riksgenomsnittet.

M+18%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 42 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 31 objekt till salu i Samuelsberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

297 meter från adressen ligger Norra Skolan.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Östenssons Motala C på Bispmotalagatan 5.

Lockas man av restaurangbesök finns Ming Restaurang och Gustus ölbod i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (496 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (259 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Motala

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Kontroll person/fordon

Rapporterat fredagen den 18 juni kl 05:33

Man körde vattenscooter vid Varamon - fick böter.

14:55 Polis larmades till Varamobadet i Motala efter flera samtal om att vattenscootrar kört i närheten av stranden och människor som badade. 15:24 Polispatrull på plats delade ut en böteslapp till en man i 25-årsåldern för brott mot sjötrafikförordningen (förseelse mot förbud som avser rätten att använda ett vattenområde för trafik med fartyg). Bötesbeloppet var på 1 000 kronor.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 18 juni kl 07:13

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver. Polisen i Östergötland har hanterat cirka 70 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser: 22:12 Polisen fick in vittnesuppgifter om att en man, som är i 20-årsåldern, hade blivit rånad utomhus på Källgatan i Motala. Flera gärningspersoner hade konfronterat mannen och rånat honom på tillhörigheter. I samband med detta ska den drabbade ha blivit utsatt för våld. Mannen fördes till sjukhus med ambulans. Händelsen rubriceras som rån. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt och som kan kopplas ihop med denna händelse. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär. 22:18 Ett SOS-larm gällande en trafikolycka på E4 Klinga, Norrköping, inkom till polisen. En lastbil och en personbil var inblandad i olyckan. Flera polispatruller involverades i ärendet. Lastbilschauffören kolliderade med bilisten i samband med ett filbyte. Lastbilschauffören misstänks för otillåten förflyttning i sidled. Två personer, som färdades i personbilen, fördes till sjukhus med ambulans för kontroll. Trafiken påverkades under bärgningsarbetet. 23:00 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Bråddgatan i Norrköping. Det var en sopsäck utanför synagogan som brann. Ingen person ska ha skadats. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att synagogan ska ha fått några skador. En anmälan gällande ringa skadegörelse upprättades. Det finns ingen misstänkt. Polisen har haft ökad tillsyn av synagogan under natten i och med denna händelse. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 10 juni kl 07:11

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 70-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Händelser i urval: 22.32 Polisen befann sig vid Stora torget i Motala där det precis hade skett en misshandel. Två män skulle ha slagit en tredje. Den slagne hade ramlat och slagit i huvudet och svimmat av. Ambulans tillkallades och mannen fördes till sjukhus. han är i 75-årsåldern. De två misstänkta hade lämnat platsen men anträffades av polis på Vinkelvägen. När polisen skulle omhänderta dem så gjorde den ena kraftigt motstånd. Han blev misstänkt för misshandel, ringa narkotikabrott eget bruk, samt våldsamt motstånd. Mannen togs in för tillnyktring. Den andra mannen blev misstänkt för misshandel. Polisen pratade även med ett par vittnen till misshandeln. Ingen greps. 02.51 En inringare hade sett en bil med släp tappa en vattenskoter från släpet. Detta hände vid trafikplats Kneippen i Norrköping. Tre män hade hoppat ut ur bilen, kopplat bort släpet, och kört från platsen i hög hastighet. Polisen larmade ut patruller på flera platser. Efter en stund fick polisen syn på en bil med rätt signalement på E4 norrut i Sörmland, som körde av vid avfart Hölö och på mindre landsvägar. Kollegor i region Stockholm deltog i försök att få stopp på bilen, men det lyckades inte. Vattenskotern visade sig vara stulen från en adress utanför Norrköping. Någon hade brutit upp garaget utan att ägaren hade märkt det under natten. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 03.40 Väktare ringde polisen om att det hade varit inbrott i en matbutik i Mjölby. Någon hade krossat en ruta och tagit tobak till ett okänt värde. Någon misstänkt fanns inte kvar på platsen. Polisen kom dit och sökte efter spår och tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott, samt granskade övervakningskamerafilm. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Utöver detta har polisen hanterat berusade personer, åkt på larm om bråk som inte lett till gripande eller allvarliga skador, hanterat trafikbrott och viltolyckor, m.m., m.m. --- Vid 20.30-tiden på onsdagen inträffade en olycka med polisens UAS (drönare) som används i brottsförebyggande syfte i Berga centrum i Linköping. UAS:en har troligen kolliderat med en fågel uppe i luften, och vid landning kraschade farkosten mot en parkerad bil som skadades. Polisen tog kontakt med bilägaren för vidare hantering. Ingen person skadades.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
133%
SverigeMotala

Brott jämfört med riket