facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Östergötlands län, Motala - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

591 35 Motala, Motala Östergötlands län

Adress i Motala i Motala i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

En villa byggd 1908

På adressen finns en villa byggd 1908. Huset är 208 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Motala.

Värderingen är 25 576 kr/m²

Villan på Trädgårdsgatan 22 värderas till ca 5 320 000 kr (25 576 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

5 320 000 kr

Bolån i Motala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Motala. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Motala

Tomten är ca 1049 kvadratmeter

Tomten, GULMÅRAN 9, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GULMÅRAN 9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Motala

Boendemiljön i Motala

Området kring Trädgårdsgatan 22 består till 60% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1920- och 1940-talet.

Boendemiljön i Motala

Åtta drönarbilder över Motala

En drönare har flugit över Motala och tagit åtta bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Motala från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Aska tingslag
Motala
Gamla stan, Motala
Aska, Dals och Bobergs domsagas tingslag

Människorna i Motala

Människorna i Motala

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Motala bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Motalas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är golf, utförsåkning, näringsliv och samhällsekonomi, längdskidåkning, segling, vin och vinprovning, föreningsverksamhet, skattefrågor, inrikespolitik och värdepapper och värdepappersaffärer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 36 541 kr, vilket är 35% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 446 312 kronor i lån.

+35%

Skatteläget i Motala

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,70% (0,05)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,642% (-0,53)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,9% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 18% fler röster än riksgenomsnittet.

M+18%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 75 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 25 objekt till salu i Centrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

297 meter från adressen ligger Norra skolan.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Östenssons Motala C på Bispmotalagatan 5.

Lockas man av restaurangbesök finns Ming Restaurang och Gustus ölbod i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (496 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (259 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Motala

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 17 maj kl 06:07

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06:07 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott men en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. 00.39 samtal till polisen om en nyligen inträffad skadegörelse på Hagagatan i Norrköping. En person hade setts krossa glaset i en entredörr. Polisen åkte till platsen och träffade på en misstänkt som stämde på ett angivet signalement. Det var en man som är i 40-årsåldern som omhändertogs för berusning. Han är misstänkt för skadegörelse. 00.54 samtal till polisen från en väktare som upptäckt två krossade fönsterrutor på en skola på Hagagatan. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om skadegörelse. Den ovan angivna 40-åringen kommer att förhöras även för detta brott. 01.36 polisen fick samtal från en inringare som blivit utsatt för ett inbrottsförsök i  sin villa i Hestra. Inringaren hade vaknat av ljud och då skrikit högt varvid tjuvarna hade lämnat platsen. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning försök till stöld genom inbrott. Det finns inledningsvis ingen frihetsberövad. 01.56 polisen fick samtal om att en person hade hört ljud från sin bil och då upptäckt att någon höll på att stjäla hans katalysator från bilen. Polisen har påbörjat en utredning om försök till stöld och tagit en verktygsdel i beslag för en kriminalteknisk undersökning. 03.35 SOS-larm till polisen om brand på Vickerkullavägen i Motala. Det konstaterades att det brunnit men utan spridningsrisk. Det finns ingen misstanke om brott. Ingen personskada. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Räddningsinsats

Rapporterat fredagen den 14 maj kl 06:54

Man ramlade i Göta kanal.

17:31 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Göta kanal i Motala med anledning av att en man ramlat i vattnet. 17:40 Polispatrull på plats. 17:52 Räddningstjänsten hjälpte mannen i 60-årsåldern upp ur vattnet och han fördes sedan till sjukhus med ambulans för en kontroll. Initialt lindrigt skadad. Polisen misstänker inget brott i samband med detta.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 4 maj kl 06:40

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver. Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser: 00:16 Polis larmades till en butik i en galleria på Prästgatan i Motala med anledning av ett inbrott. Väktare hade upptäckt att någon eller några hade tagit sig in en butik på adressen. Vad som har stulits är i nuläget oklart. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det finns ingen misstänkt för brottet. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
133%
SverigeMotala

Brott jämfört med riket