facebook_pixelBråboplan 31 Östergötlands län, Norrköping - hitta.se
Hitta.se

Bråboplan 31

602 16 Norrköping, Norrköping Östergötlands län

Adress i Beckershov i Norrköping i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bråboplan 31.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1937

Fastigheten på Bråboplan 31 är ett flerfamiljshus byggt 1937.

Bolån i Norrköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Norrköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Norrköping

Boendemiljön i Beckershov

Boendemiljön i Beckershov

I området kring Bråboplan 31 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1930- och 1940-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (37%).

Boendemiljön i Beckershov

Två drönarbilder över Beckershov

En drönare har flugit över Beckershov och tagit två bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Beckershov från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Matteus kyrka, Norrköping
Folkparken, Norrköping
Hagagymnasiet i Norrköping
Himmelstalunds hälsobrunn

Människorna i Beckershov

Människorna i Beckershov

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Beckershov bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Norrköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är följa populära tv-serier, skönhetsvård, teater, film, astrologi, hårvård, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, ungdomskultur och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 982 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 073 156 kronor i lån.

-26%

Skatteläget i Norrköping

För de som är folkbokförda på Bråboplan 31 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,75% (0,10)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,2% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 36% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+36%

Bostadsmarknaden i Beckershov

i Beckershov pågår och planeras det för 260 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Röda Stan

Just nu finns det 27 hyreslägenheter att byta till i närheten av Bråboplan. Snitthyran är 6 381 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

316 meter från adressen ligger Fröbelgårdens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Värmlandsgatan 43.

Lockas man av restaurangbesök finns Piccolo Mondo Restaurang & Pizzeria och Pizzeria Vesuvio i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (920 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fyra minuters gångväg (470 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, World Class, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Beckershov

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 12 april kl 07:05

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.24 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, se nedan, men i övrigt har ingen frihetsberövats. 02.59 en inringare anmälde till polisen att han blivit bestulen i sin bostad på Vikbolandet. Inringaren, en man i 60-årsåldern, berättade att han haft besök av en person under kvällen. Under natten upptäckte mannen att personen hade lämnat bostaden och i samband med det upptäckte han också att han saknade sin bil, en telefon och sitt bankkort. Polisen påbörjade ett spaningsarbete och som ett resultat av det genomfördes en kontroll på en adress i Johannelund, Linköping. Då anträffades bilen och i samband med att polisen genomförde en husrannsakan i en bostad anträffades kvinnan och de stulna föremålen. Föremålen togs i beslag och kvinnan greps, misstänkt för stöld i bostad. Kvinnan är i 25-årsåldern. 03.54 polisen kallades till Södra Grytsgatan  i Norrköping med anledning av misstänkt inbrott. Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt. Polispatrullen upptäckte att det fanns tecken på inbrott och en utredning om stöld genom inbrott har påbörjats. Det är inte klarlagt vad som stulits och det finns ingen frihetsberövad. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Stöld

Rapporterat söndagen den 4 april kl 02:50

Man misstänks för stöld av kött i butik.

13:40 Polisen larmades till en matbutik i Eneby med anledning av en stöld ur en butik. En man i 30-årsåldern gick ut ur butiken med kött till ett värde av cirka 650 kronor. Personalen ifrågasatte honom och han gav då kassörskan ett lätt slag på handen. Kassörskan ska inte ha fått ont. Mannen lämnade butiken och gick på en spårvagn. Med hjälp av signalement på mannen kunde polisen lokalisera mannen och han togs av spårvagnen klockan 13:45. Polisen har pratat med personal och vittnen i butiken. Händelsen bedöms inte som rån utan som stöld. Mannen förhördes på plats och släpptes sedan.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 06:51

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.22 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits och en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. 00.04 samtal kom till polisen från en inringare som hört höga ljud inne i ett vandrarhem på Ingelstagatan i Norrköping. Polisen åkte till platsen och träffade då på en person som verkade ha med saken att göra. Polisen grep denna person, en man i 30-årsåldern i samband att en förundersökning inletts om försök till mordbrand och skadegörelse. Den misstänkte misstänks ha försökt att anlägga en brand inne i byggnaden samt krossat glasrutor. Efter förhör anhölls den misstänkte vid 03-tiden, på sannolika skäl misstänkt för mordbrand. 06.10 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 23/34 vid Hackelboö, Rimforsa. Enligt larmet ska en bilist i noprrgående körriktning ha voltat och två personer ska vara drabbade, men ej skadade. Polisen kom till platsen 06.33. Uppdatering kommer inom kort när mer information finns. Det finns inga andra brott eller allvarliga olyckor att rapportera om.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
743%
SverigeBeckershov

Brott jämfört med riket