facebook_pixelGuldringen 6 Östergötlands län, Norrköping - hitta.se
Hitta.se

Guldringen 6

603 68 Norrköping, Norrköping Östergötlands län

Adress i Tingstad i Norrköping i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Guldringen 6.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1969

Fastigheten på Guldringen 6 är ett flerfamiljshus byggt 1969.

Bolån i Norrköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Norrköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Norrköping

Boendemiljön i Tingstad

Boendemiljön i Tingstad

I området kring Guldringen 6 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (41%).

Boendemiljön i Tingstad

Fyra drönarbilder över Tingstad

En drönare har flugit över Tingstad och tagit fyra bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Tingstad från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Hageby, Norrköping
Åselstad
Navestad
Söderköpingsvägen

Människorna i Tingstad

Människorna i Tingstad

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Tingstad bor 40% kvinnor och 60% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Norrköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 31% har endast grundskoleutbildning. 4% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 31%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 13 114 kr, vilket är 52% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 344 180 kronor i lån.

-52%

Skatteläget i Norrköping

För de som är folkbokförda på Guldringen 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,75% (0,10)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,2% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 46% fler röster än riksgenomsnittet.

S+46%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 45 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 33 objekt till salu i Kvarnberget

Just nu finns det 30 hyreslägenheter att byta till i närheten av Guldringen. Snitthyran är 6 075 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

90 meter från adressen ligger TROLLSLÄNDAN Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Kvantum Mirum Galleria på Timmermansgatan 44.

Lockas man av restaurangbesök finns Sibylla Hageby Grillen och Stars and Stripes i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1227 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (110 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tingstad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 09:59

Personrån i Norrköping.

21.21. Polisen fick in ett larm att en person skulle ha blivit slagen med ett tillhygge och blivit rånad på några av sina tillhörigheter. Detta skedde i stadsdelen Vilbergen i Norrköping. Polisen sökte av området, men har ännu inte fått tag på någon misstänkt gärningsperson. Den drabbade personen ska inte blivit så skadad att det krävdes ambulans. I övrigt har polisens presstalesperson inga fler uppgifter om skadeläget. Polisen har inlett en förundersökning om rån.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 07:40

Trafikolycka på Bäckgatan i Norrköping.

06:14 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Bäckgatan i Norrköping med anledning av en trafikolycka. En bilist hade kört av vägen. Föraren fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om förarens eventuella skador. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 07:40

Trafikolycka på Bäckgatan i Norrköping.

06:14 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Bäckgatan i Norrköping med anledning av en trafikolycka. En bilist hade kört av vägen. Föraren fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om förarens eventuella skador. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
743%
SverigeTingstad

Brott jämfört med riket