facebook_pixelSpjutgatan 33 Östergötlands län, Norrköping - hitta.se
Hitta.se

Spjutgatan 33

603 73 Norrköping, Norrköping Östergötlands län

Adress i Ektorp i Norrköping i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Spjutgatan 33.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1964

Fastigheten på Spjutgatan 33 är ett flerfamiljshus byggt 1964.

Bolån i Norrköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Norrköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Norrköping

Boendemiljön i Ektorp

Boendemiljön i Ektorp

I området kring Spjutgatan 33 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (30%).

Wikipediafoton från närområdet

Norrköpings gamla vattentorn
Nordengatan, Norrköping
Norrköpings västra station
Söderledskyrkan, Norrköping

Människorna i Ektorp

Människorna i Ektorp

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Ektorp bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Norrköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 829 kr, vilket är 12% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 923 678 kronor i lån.

-12%

Skatteläget i Norrköping

För de som är folkbokförda på Spjutgatan 33 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,75% (0,10)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,0% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 42% fler röster än riksgenomsnittet.

S+42%

Bostadsmarknaden i Ektorp

i Ektorp pågår och planeras det för 173 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 53 objekt till salu i Söder

Just nu finns det 37 hyreslägenheter att byta till i närheten av Spjutgatan. Snitthyran är 7 049 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

437 meter från adressen ligger Högalunds förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Ektorpsgatan 48.

Lockas man av restaurangbesök finns Campino city och Restaurang Väderbiten i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (958 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (16 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, World Class Vilbergen, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ektorp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 06:55

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg, Björn Öberg och Daniel Söderqvist. Till kvällen kommer Åsa Willsund. Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser: 00:40 Polisen larmades till en butik i centrala Norrköping med anledning av ett inbrott. Någon, eller några, hade krossat en ruta till lokalen. Vad som har tillgripits är oklart. Platsen spärrades av. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. 04:03 Polisen larmades till ett företag i centrala Mjölby med anledning av ett pågående inbrott. Polis och väktare åkte till platsen, men ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar. Efter utredningsåtgärder kunde polisen gripa tre personer som befann sig i en lägenhet. I lägenheten fanns stöldgods från företaget. De gripna är en kvinna i 30-årsåldern, en man i 30-årsåldern samt en man i 40-årsåldern. Samtliga greps misstänkta för stöld genom inbrott. 04:50 Polisen larmades till centrala Norrköping med anledning av ett personrån utomhus. En gärningsperson rånade en man, som är i 30-årsåldern, på hans tillhörigheter. Gärningspersonen ska ha visat upp ett vapenliknande föremål för den drabbade i samband med rånet. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. En anmälan om grovt rån kommer att skrivas. I nuläget finns ingen frihetsberövad i ärendet. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Rån

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 09:59

Personrån i Norrköping.

21.21. Polisen fick in ett larm att en person skulle ha blivit slagen med ett tillhygge och blivit rånad på några av sina tillhörigheter. Detta skedde i stadsdelen Vilbergen i Norrköping. Polisen sökte av området, men har ännu inte fått tag på någon misstänkt gärningsperson. Den drabbade personen ska inte blivit så skadad att det krävdes ambulans. I övrigt har polisens presstalesperson inga fler uppgifter om skadeläget. Polisen har inlett en förundersökning om rån.

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 09:19

Byggföretag drabbat av inbrott.

06:37 Polisen beordrades till ett byggföretag på Hammargatan i Norrköping med anledning av ett inbrott. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen under natten och tillgripit gods. Vad som har stulits är i nuläget oklart. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
743%
SverigeEktorp

Brott jämfört med riket