Skärkind Norrbo 1 Östergötlands län, Norsholm - hitta.se

Skärkind Norrbo 1

617 92 Norsholm, Norrköping Östergötlands län

Adress i Skärkind i Norsholm i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skärkind Norrbo 1.

Hitta hit

Annons:

Räkna på hur mycket du kan köpa för i området. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt lån!

Boendemiljön i Skärkind

housing_info

Området kring Skärkind Norrbo 1 består till 98% av småhus. Det är vanligt med lantbruk som för det mesta är byggda på 20-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Wikipedia

Åsikter om Skärkind Norrbo 1

Vad tycker du om Skärkind Norrbo 1?

Människorna i Skärkind

area_interests

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Skärkind bor 48% kvinnor och 52% män. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Skärkind har 13% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 25% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 55% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 51% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 82%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 590 kr, vilket är 17% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 063 969 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-17%

Skatteläget i Norrköping

För de som är folkbokförda på Skärkind Norrbo 1 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,75(0,10)

10,70(-0,58)

0,242(0,00)

Summa

32,692(-0,48)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 27,4% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 77% fler röster än riksgenomsnittet.

Parti+77%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Volkswagen i området.

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

5 369 meter från adressen ligger Förskoleklass Örtomta skola.

area_geo

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1289 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (386 meter) från adressen.

Arbetsmarknaden i Skärkind

Jobb i närheten

Just nu finns det 293 lediga jobb i Norrköping, vilket motsvarar 55% av alla lediga jobb i Östergötlands län. Bland annat söker man:

- Personlig assistent

- Sjuksköterska, grundutbildad

- Universitets- och högskoleadjunkt

- Enhetschef, hälso- och sjukvård

- Veterinär

Exempel på företag som anställer just nu:

- Furuboda Assistans AB

- Region Skåne , Primärvården

- Högskolan Kristianstad

- Region Skåne , Centralsjukhuset Kristianstad

- Wikan Personal

55%
Östergötlands länNorrköping

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Skärkind

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

Verisure.se
Annons

Misshandel, grov

Rapporterat lördagen den 13 juli kl 11:53

Grov misshandel Hageby Norrköping.

Kl. 22:42 inkommer samtal om pågående misshandel. Polispatruller till platsen som anträffar en knivskuren man. Mannen har skador i rygg och arm och förs till sjukhus i ambulans, ej allvarligt skadad. Övriga patruller söker i området efter gärningsmän samt utför diverse utredningsåtgärder.   Uppdaterad: På Vrinnevi bedömer sjukvårdspersonal skadorna på målsäganden som allvarliga men dock ej livshotande. Målsäganden är en man i 25-års åldern. Brottsplatsen är avspärrad och teknisk undersökning genomförs. Vittnesförhör på plats har genomförts. Polisen är så klart intresserade av kontakt med fler vittnen till händelsen, ring i så fall 114 14.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 12 juli kl 07:16

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.50 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. 00.11 SOS-larm till polisen om brand på Utställningsvägen i Himmelstalund, Norrköping. Det visade sig vara en bastu som brann med kraftig rökutveckling. Polisen har påbörjat en utredning om skadegöresle genom brand. 00.41 larm om trafikolycka i Packhusrondellen i Norrköping. Det visade sig vara en personbil som blivit påkörd av en lastbil bakifrån. En man i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Olyckan kommer att utredas av polisen. 01.48 viltolycka med älg på E22 Tryserum. Det finns inga uppgifter om personskador men älgen och bilen skadades. Älgen spran till skogs och spårades av en eftersöksjägare. Bilen bärgades. 03.17 polisen träffade på en man i 30-årsåldern som verkade drogpåverkad och han fick följa med för provtagning och förhör. Några ytterligare brott eller händelser finns inte att rapportera om.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 10 juli kl 05:02

Två bilar i krock på E22 genom Söderköping.

16.27 Det kom larm via SOS om en trafikolycka på E22 genom Söderköping, vid Ringvägen. En bilist hade kört på en annan bilist bakifrån vid ett trafikljus. Sammanlagt tre personer drabbades. 16.43 Polis på plats. 17.00 Olyckan orsakade inga personskador, men båda bilarna behöver bärgas därifrån. 17.25 Den påkörande bilisten fick en ordningsbot för att inte ha hållit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
16%
SverigeSkärkind

Brott jämfört med riket