facebook_pixelMjölbygatan 16B Östergötlands Län, Skänninge - hitta.se
Hitta.se

Mjölbygatan 16B

596 33 Skänninge, Mjölby Östergötlands Län

Adress i Skänninge i Skänninge i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Mjölbygatan 16B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1962

Fastigheten på Mjölbygatan 16B är ett flerfamiljshus byggt 1962.

Bolån i Skänninge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skänninge. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Skänninge

Boendemiljön i Skänninge

Boendemiljön i Skänninge

I området kring Mjölbygatan 16 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (53%).

Wikipediafoton från närområdet

Vårfrukyrkan, Skänninge
Göstrings tingslag
Skänninge distrikt
Skänninge

Människorna i Skänninge

Människorna i Skänninge

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Skänninge bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Mjölbys kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 6% som högutbildade. 52% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 166 kr, vilket är 33% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 395 319 kronor i lån.

-33%

Skatteläget i Mjölby

För de som är folkbokförda på Mjölbygatan 16B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,90% (0,25)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 22% fler röster än riksgenomsnittet.

S+22%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Skänninge

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

7 771 meter från adressen ligger Mjölby Kommun.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Bokcafé Källan i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (314 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Järnvägsparken, ligger ca två minuters gångväg (236 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Medius Gym, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skänninge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld

Rapporterat måndagen den 25 januari kl 06:58

Kvinna bestulen av "hjälpsam" man.

16.54 Polisen kontaktades om en stöld i Mjölby. En kvinna som skulle gå på tåget söderut fick ovälkommen hjälp ombord med sina väskor av en okänd man. Han hade insisterat på att hjälpa henne och gick sedan av tåget innan det rullade ut från perrongen. Då upptäckte kvinnan att hennes plånbok var borta. Polisen tog uppgifter för en anmälan om stöld.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 08:23

Trafikolycka på länsväg 977 i Slomarp.

17.49 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 977, Skänningevägen, i Slomarp, Mjölby. Enligt SOS ska en bilist ha kört av vägen och voltat. Föraren ska klaga på smärta. Polisen åkte till platsen. 18.36 polisen är nu klar på olycksplatsen, bilen är bärgad och vägen är fri. Det finns ingen misstanke om brott. Det var/är mycket halt på länsväg 977.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 04:43

Två fordon i trafikolycka.

15:45 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till riksväg 50. Strax efter avfarten från E4 i riktning mot Mjölby hade en trafikolycka inträffat. En personbil och en lastbil ska vara inblandade. Enligt de initiala uppgifterna ska personbilen ha kört in i lastbilen. 16:21 Två personer färdades i personbilen. De fördes båda till sjukhus med ambulans. Skadeläget är för polisen ännu inte känt. 16:31 Vägen öppnades upp för trafik igen. Polisen lämnade platsen. Som alltid när det uppstått personskador till följd av en trafikolycka så kommer en utredning att påbörjas. Det kommer att utredas vad som har orsakat olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
25%
SverigeSkänninge

Brott jämfört med riket