facebook_pixelMjölbygatan 16B Östergötlands Län, Skänninge - hitta.se
Hitta.se

Mjölbygatan 16B

596 33 Skänninge, Mjölby Östergötlands Län

Adress i Skänninge i Skänninge i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Mjölbygatan 16B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1962

Fastigheten på Mjölbygatan 16B är ett flerfamiljshus byggt 1962.

Bolån i Skänninge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skänninge. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Skänninge

Boendemiljön i Skänninge

Boendemiljön i Skänninge

I området kring Mjölbygatan 16 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (53%).

Wikipediafoton från närområdet

Vårfrukyrkan, Skänninge
Skänninge distrikt
Skänninge
Göstrings tingslag

Människorna i Skänninge

Människorna i Skänninge

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Skänninge bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Mjölbys kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 6% som högutbildade. 52% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 166 kr, vilket är 33% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 395 319 kronor i lån.

-33%

Skatteläget i Mjölby

För de som är folkbokförda på Mjölbygatan 16B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,90% (0,25)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 22% fler röster än riksgenomsnittet.

S+22%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Skänninge

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

7 771 meter från adressen ligger Mjölby Kommun.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Bokcafé Källan i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (314 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Järnvägsparken, ligger ca två minuters gångväg (236 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Medius Gym, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skänninge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 09:02

Tre gripna efter inbrott i Vadstena.

04.02 polisen fick samtal från ett vaktbolag som hade fått inbrottslarm från en butikslokal i Vadstena. Fler polispatruller åkte mot området. 04.17 polisen är framme på platsen och kan konstatera att en glasruta i entrén är krossad och det verkar ha varit inbrott. 08.50 vid en närmare undersökniong av butiken har det visat sig att det saknas föremål och polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott. Platsen har spärrats av inför en kriminalteknisk undersökning som kommer att ske snarast möjligt. Butikspersonalen kommer senare att inventera och lämna uppgifter till polisen om vad som stulits från butiken. Polisen har förutom detta arbetat med spaningar i närområdet och med anledning av det har misstankar fattats mot personer i en lägenhet i Vadstena. Polisen fattade beslut om och genomförde en husrannsakan under morgonen varvid tre män i 40-årsåldern kunde gripas, misstänkta för stöld genom inbrott. De tre har förts till polisstationen där förhör kommer att hållas och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om den fortsatta utredningen.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 08:00

Trafikolycka på E4 norrgående vid Svartån.

07.00 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 i norrgående körriktning vid Svartån. 07.18 räddningstjänsten är framme på platsen, ett körfält är öppet. Ca 20 meter vägräcke är nerkört. 07.21 bärgare är beställd till platsen. 07.36 polisen är framme på olycksplatsen. 08.25 polisen är nu klar på platsen och vägen är fri. Det finns ingen misstanke om brott och ingen person har skadats.

Rattfylleri

Rapporterat måndagen den 4 januari kl 05:45

Förare misstänks för rattfylleri och vårdslöshet i trafik.

14:34 En polispatrull som patrullerade i Mantorp lade märke till en bil som man bestämde sig för att kontrollera. Föraren stannade inte trots polisens signaler och ett förföljande av bilen startade. 14:48 Bilen kunde stoppas i närheten av Nykil. Föraren, en man i 35-årsåldern, ville inte blåsa i polisens sållningsinstrument för alkohol. Misstanke uppstod ändå om att föraren var påverkad och han togs med till polisstationen för provtagning. Föraren misstänks vara påverkad av alkohol och narkotika. Prover har tagits som kommer att skickas på analys. Föraren misstänks också för vårdslöshet i trafik då han bedöms ha kört på ett vårdslöst sätt innan polis kunde stoppa bilen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
25%
SverigeSkänninge

Brott jämfört med riket