facebook_pixelSågvägen 7A Östergötlands Län, Skärblacka - hitta.se
Hitta.se

Sågvägen 7A

617 34 Skärblacka, Norrköping Östergötlands Län

Adress i Kullerstad i Skärblacka i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sågvägen 7A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1966

Fastigheten på Sågvägen 7A är ett flerfamiljshus byggt 1966.

Bolån i Skärblacka - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skärblacka. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Skärblacka

Boendemiljön i Kullerstad

Boendemiljön i Kullerstad

I området kring Sågvägen 7 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (43%).

Wikipediafoton från närområdet

Ribbingsholm
Kullerstads socken
Kullerstads församling
Kullerstads distrikt

Människorna i Kullerstad

Människorna i Kullerstad

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Kullerstad bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Norrköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 51% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 364 kr, vilket är 29% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 682 946 kronor i lån.

-29%

Skatteläget i Norrköping

För de som är folkbokförda på Sågvägen 7A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,75% (0,10)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,8% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 30% fler röster än riksgenomsnittet.

S+30%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Renault i området.

Toyota
Renault

Bostadsmarknaden i Kullerstad

Just nu finns 3 objekt till salu i Skärblacka

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

42 meter från adressen ligger Sågträffens Familjecentral Öppen förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (802 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (70 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kullerstad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Motorfordon, stöld

Rapporterat lördagen den 28 november kl 01:07

Stöld av nummerplåt i Skärblacka.

10:27 Polis larmades till Skärblacka, Norrköping, med anledning av en stöld. En personbil, som stått parkerad utomhus vid en bostad, ska under natten ha blivit av med registreringsskyltarna. Polisens kontaktcenter kommer ta upp anmälan. Förlorad registreringsskylt: * Förlorad eller stulen registreringsskylt måste snarast ersättas med ny eller provisorisk skylt. På telefon 114 14 får du information om vilka polisstationer som utfärdar provisoriska skyltar. En avgift tas ut för den provisoriska skylten. Det är fordonsägarens ansvar att beställa en ny registreringsskylt från Transportstyrelsen.

Vapenlagen

Rapporterat fredagen den 27 november kl 11:53

Man gripen misstänkt för brott mot vapenlagen i Skärblacka.

08.58. Polisen fick larm om en man som sågs smyga runt i Skärblacka med något som uppfattades som en stor pilbåge. Innan polisen kom fram till platsen hade mannen rört sig mot ett grönområde. En polispatrull kom fram till Skärblacka 09.15 och kunde då lokalisera mannen och gripa honom. Vid kontroll visade det sig att mannen är i 35-årsåldern och att det inte var en pilbåge, men väl ett armborst. Armborstet är taget i beslag och polisen har påbörjat en utredning om brott mot vapenlagen och olaga hot. Polisen vill gärna komma i kontakt med vittnen som sett hur mannen rört sig. Tips går att ge via 114 14, eller via polisens hemsida där det också går att vara anonym.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat fredagen den 20 november kl 05:52

Två personbilar körde på samma vildsvin.

17:13 Polisen larmades till Bergslagsvägen i Skärblacka med anledning av en viltolycka. En personbil hade krockat med ett vildsvin. I samband med den olyckan körde även en annan trafikant på djuret. Ingen av personerna verkar ha skadats fysiskt men kommer att kontrolleras av ambulanspersonal. 17:50 En av polisens eftersöksjägare har varit ute på platsen och konstaterat att djuret är dött. Det kommer att tas omhand av trafikverket. Bärgare till båda inblandade bilarna har beställts.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
743%
SverigeKullerstad

Brott jämfört med riket