facebook_pixelJohan III:s Väg 8C Östergötlands Län, Vadstena - hitta.se
Hitta.se

Johan III:s Väg 8C

592 32 Vadstena, Vadstena Östergötlands Län

Adress i Vadstena i Vadstena i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Johan iii:s väg 8C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2005

Fastigheten på Johan III:s Väg 8C är ett flerfamiljshus byggt 2005.

Bolån i Vadstena - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vadstena. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Vadstena

Boendemiljön i Vadstena

Boendemiljön i Vadstena

I området kring Johan iii:s väg 8 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1990- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (25%).

Wikipediafoton från närområdet

Vadstena kungsgård
Mårten Skinnares hus
Östergötlands runinskrifter 179
Vadstena hospitalsförsamling

Människorna i Vadstena

Människorna i Vadstena

Pensionärer med låga inkomster i äldreboende eller bostadsrätt

I Vadstena bor 69% kvinnor och 31% män. Medelåldern i området är 82 år, vilket är högre än medelåldern i Vadstenas kommun (53 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (95%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är konst, föreningsverksamhet, lösa korsord eller sudoku, teater, energisparande, sjukdomar och sjukvård, hårvård, alternativ hälsovård, miljövårdsfrågor och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 6% som högutbildade. 3% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 1% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 44%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 466 kr, vilket är 39% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 264 388 kronor i lån.

-39%

Här i Vadstena betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Johan iii:s väg 8C gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,80% (1,15)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

33,742% (0,57)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 26,5% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 31% fler röster än riksgenomsnittet.

M+31%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 11 objekt till salu i Vadstena

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

326 meter från adressen ligger Invandrarärenden Flyktingsamordnare.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Birgitta Café o Kiosk och Pizzeria Venezia i Vadstena i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (82 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (211 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Korpen Motionsidrottsförbund, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vadstena

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 09:09

Stöld av cyklar från garage.

18.08 Polisen kontaktades om inbrott i ett garage intill ett bostadshus i Motala. 20.08 Polis på plats. Patrullen gjorden en brottsplatsundersökning och tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott. Det ska bland annat ha stulits två cyklar. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 06:57

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.23 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. 00.20 SOS-larm till polisen om brand i byggnad på landet i Söderköpings kommun. Polisen åkte till platsen, där det var en fullt utvecklad brand. Polisen har påbörjat en utredning om allmänfarlig vårdslöshet. Brandplatsen har spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning. Uppdatering 12.45: Polisens kriminaltekniker har under förmiddagen varit på brandplatsen och genomfört en undersökning. Vid den undersökningen har kvarlevorna av en människa anträffats. Kvarlevorna har inte identifierats men allt tyder på att det är den i huset bosatte mannen, som var i 65-årsåldern. Kvarlevorna kommer att genomgå en rättsmedicinsk obduktion där identitet och dödsorsak om möjligt kommer att fastställas. Mannens närmaste anhöriga har underrättats. 00.51 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Metallvägen i Motala upptäckte polispatrullen att bilen var efterlyst på grund av olovligt förfogande. Bilen togs i beslag och bärgades till en uppställningsplats. Bilen kördes av en kvinna i 25-årsåldern och hon misstänks nu för olovligt förfogande. 01.23 samtal till polisen om att krossat glas hade upptäckts på en livsmedelsbutik på Råssnäsvägen i Motala. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om skadegörelse och även en brottsplatsundersökning är genomförd. Polisen tar gärna emot tips eller iakttagelser från platsen. tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 11:00

Totalstopp på riksväg 50 efter trafikolycka med lastbil.

08.04 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 50 norr om Mjölb där en lastbil med släp ska ha vält över vägen. 08.11 det är totalstopp i båda körriktningar. Läs må Trafikverkets hemsida om hur trafiken påverkas. 08.32 polisen är framme på platsen med två patruller. 10.33 trafikverkets entreprenörer är på platsen ovh har skyltat om trafiken samt arbetar med att få bort jord från körbanan. 11.20 polisen är klar på olycksplatsen. Trafikverkets entreprenörer ansvarar för omedning av trafiken. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
71%
SverigeVadstena

Brott jämfört med riket