facebook_pixelTåsby Östergötlands län, Vikbolandet - hitta.se
Hitta.se

Tåsby

610 29 Vikbolandet, Norrköping Östergötlands län

En villa byggd 1927

På adressen finns en villa byggd 1927. Huset är 160 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Vikbolandet.

Bolån på Vikbolandet - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta på Vikbolandet. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån på Vikbolandet

Tomten är ca 6922 kvadratmeter

Tomten, GÅRDSJÖ 3:8, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GÅRDSJÖ 3:8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vikbolandet

Människorna i Vikbolandet

Människorna i Vikbolandet

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Vikbolandet bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Norrköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 54% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 974 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 437 013 kronor i lån.

-4%

Skatteläget i Norrköping

För de som är folkbokförda på Tåsby gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,75% (0,10)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 29,2% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Hyundai i området.

Toyota
Hyundai

Bostadsmarknaden i Vikbolandet

i Vikbolandet pågår och planeras det för 0 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Vikbolandet

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 12 025 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 12 626 kr/m2 och går upp med 10.88 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

5 628 meter från adressen ligger Önnemo förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1290 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca 17 minuters cykelväg (4968 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vikbolandet

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Motorfordon, stöld

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 11:44

Rattstöld ur BMW.

09:04 Polis larmades till Båtsmansgatan i Lindö, Norrköping, med anledning av ett inbrott i en BWM-bil. Någon gång under natten till torsdag ska tjuven/tjuvarna ha tagit sig in i bilen och stulit ratten, delar av inredningen och navigationen. Polispatrull på plats har genomfört en brottsplatsundersökning och en anmälan om stöld ur fordon kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Råd för att minska risken för stölder: * Parkera bilen på ett upplyst ställe eller i garage. * Komplettera bilen med en godkänd rattkrycka, som ett extra mekaniskt stöldskydd och se till att den täcker krockkudden.  * DNA-märk dina bildelar, dekaler medföljer när man köper MärkDNA. Använd dekalerna så det syns att din bil är märkt med MärkDNA.

Brand

Rapporterat måndagen den 30 november kl 01:19

Larm om brand i byggnad i Söderköping.

13.04 SOS-larm till polisen om brand i byggnad i Söderköping. Enligt SOS ska det röra sig om rökutveckling från en bostad. 13.11 polisen är framme på platsen, tillsammans med räddningstjänsten och ambulans. 13.17 det visade sig att det var en tidigare brand som blossat upp. Ingen åtgärde från polisen.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 07:29

Personbil och älg i krock.

07:01 Polisen larmades till E22 mellan strax norr om Söderköping. I norrgående riktning hade en personbil krockat med en älg. 07:27 Inga allvarliga personskador har rapporterats. Älgen ligger till synes avliden på vägen. Polisens eftersöksjägare har kallats ut.  Trafiken påverkas under räddningsarbetet på platsen. 08:00 Bilen kunde flyttas till en plats där den inte står i vägen för trafiken. Föraren, en kvinna i 55-årsåldern fördes till sjukhus för kontroll. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
743%
SverigeVikbolandet

Brott jämfört med riket