facebook_pixelLjung Stenbacken 1 Ljungsbro - hitta.se

Ljung Stenbacken 1

585 75 Ljungsbro

Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ljung Stenbacken 1.

Hitta hit

Bolån i Ljungsbro - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljungsbro. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Ljungsbro

Boendemiljön i området

Boendemiljön i området

Området kring Ljung Stenbacken 1 består till 93% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 1930-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Ljung Ekhult
Ljungs slott
Ljungs distrikt, Östergötland
Ljungssjön

Människorna i området

Människorna i området

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I området bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Ljungsbros kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 41 860 kr, vilket är 54% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 877 505 kronor i lån.

+54%

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 26,7% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 51% fler röster än riksgenomsnittet.

C+51%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Fiat i området.

Toyota
Fiat

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 72 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 10 objekt till salu i Ljungsbro

Just nu finns det 5 hyreslägenheter att byta till i närheten av Ljung Stenbacken. Snitthyran är 5 719 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

3 054 meter från adressen ligger Förskolan Lindalsgatan 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (248 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (15 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 20 november kl 06:36

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan: 23.44 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Fogdegatan, Linköping, med anledning av en brand. Det var en fullt utvecklad brand i en personbil. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med händelsen. 01.56 Polisen larmades till en restaurang i Ekholmen, Linköping, med anledning av ett pågående inbrott. Flera polispatruller involverades i ärendet och ungefär en timme senare kontrollerades en man, som är i 25-årsåldern, och mannen kopplades samman med inbrottet. Mannen greps misstänkt för stöld genom inbrott. Senare under natten anhölls mannen, ärendet är åklagarlett. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 06:51

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan: 23.19 Polisen larmades till östra Norrköping med anledning av att någon, eller några, hade tagit sig in i ett inhägnat industriområde. Grinden till området var forcerad. Polis åkte till platsen och en man, som är i 35-årsåldern, greps. Mannen är misstänkt för stöld. 03.15 Polisen larmades till en butik på Kiselgatan i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen. Vad som har stulits är oklart. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. 04.08 Polisen fick larm om en stöld alternativt stöldförsök i en parkerad bil i Ekängen, Linköping. Inringaren hade upptäckt flera personer som hade varit inne på tomten i närheten av bilen. Bostadsinnehavaren hade öppnat dörren och skrikit på de misstänkta gärningspersonerna som då lämnade platsen till fots. Under morgonen har polisen arbetat med ärendet och tre män kunde kopplas samman med händelsen och gripas. Uppdatering 07.20: Rubriceringen är försök till grov stöld. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Vapenlagen

Rapporterat onsdagen den 11 november kl 02:18

Berg, man misstänks för olaga vapeninnehav

Mannen uppges ha lånat ett vapen men var ej berättigad till vapnet. Polis upprättar en anmälan gällande olaga vapeninnehav. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket