facebook_pixelGansbyn Björkebo 1 Värmskog - hitta.se
Hitta.se

Gansbyn Björkebo 1

664 92 Värmskog

Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gansbyn Björkebo 1.

Hitta hit

Bolån i Värmskog - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Värmskog. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Värmskog

Boendemiljön i området

Människorna i området

Människorna i området

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I området bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Värmskogs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 834 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 460 556 kronor i lån.

-31%

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 22,3% av rösterna.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

6 057 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet i Värmskog.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (878 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (19 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 12:23

En lastbil med släp har körts i diket utefter Rv61 i höjd med Högboda nordväst om Kil.

Bil och släp ligger helt av vägen. Enligt anmälare har föraren klarat sig utan personskador i samband med avåkningen.

Inbrott

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 08:07

Inbrott på pizzeria i Fagerås med två gripna

Klockan 05:12 gick ett larm på en pizzeria i Fagerås. Utifrån filmbilder och spår på platsen kunde polisen gripa en man och en kvinna strax före 07:00 tiden. Tillgrepp endast av en liten mängd cigaretter, snus och en mindre växelkassa. Delar av stöldgodset anträffat vid husrannsakan i en bil. I samband med arbetet fick polisen syn på en person som var efterlyst för avtjäning. Två gripna för själva brottet och en person frihetsberövad för avtjäning.

Trafikhinder

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 03:43

Trafikhinder korsningen Rv61 och E45 vid Fagerås.

En lastbil har kört fast vid påfart till Rv61 från E45. Oklart vilken körriktning i skrivande stund. Annan trafik kan inte ta sig förbi och köbildning har uppstått.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
61%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket