facebook_pixelGansbyn Björkebo 1 Värmskog - hitta.se
Hitta.se

Gansbyn Björkebo 1

664 92 Värmskog

Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gansbyn Björkebo 1.

Hitta hit

Bolån i Värmskog - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Värmskog. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Värmskog

Boendemiljön i området

Människorna i området

Människorna i området

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I området bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Värmskogs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 834 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 460 556 kronor i lån.

-31%

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 22,3% av rösterna.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

6 057 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet i Värmskog.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (878 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (19 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 07:59

03.47 Trafikolycka Deje. En bil kraschad i lyktstolpe. Fem personer i bilen varav två kvar på plats.

Oklart vem som kört, därav anmälan smitning från trafikolycka. Två personer avförda med amb, lindriga skador. 07.00 Anmäld skadegörelse företag i Grums. Någon har under natten använt en truck för att välta ett antal bilar. Skador på bilarna. I övrigt rutinärenden.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 07:48

Lastbil och personbil har kolliderat på E18 Björkåsmotet, Vålberg.

Inga kända personskador just nu. Polisen åker till platsen.

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 07:17

Det har varit inbrott i källarförråd i Haga

Polisen får samtal om att det låter som om någon bryter sig in i källarförråden på en adress i Haga. Polis har varit på plats tillsammans med väktare och det visar sig att två personer springer från platsen när väktare kommer fram men man lyckas inte få tag i dessa. Det har varit inbrott i 3 förråd. De personerna som sprang från platsen kastade ifrån sig några saker, som misstänks komma från inbrottet, en bit från platsen. Dessa saker är tagna i beslag för att säkerställa målsägandens rätt. I nuläget finns det ingen misstänkt i detta ärende. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
61%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket