facebook_pixelBjörkeberg Fridhem 1 Vikingstad - hitta.se
Hitta.se

Björkeberg Fridhem 1

583 91 Vikingstad

Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Björkeberg Fridhem 1.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 84 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Vikingstad.

Bolån i Vikingstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vikingstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Vikingstad

Tomten är ca 692 kvadratmeter

Tomten, BJÖRKEBERG 2:1, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BJÖRKEBERG 2:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i området

Boendemiljön i området

Området kring Björkeberg Fridhem 1 består till 65% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och 1990-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Björkebergs församling
Björkebergs kyrka
Lindbotorp
Ledbergs socken

Människorna i området

Människorna i området

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I området bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är högre än medelåldern i Vikingstads kommun (46 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 38% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 395 kr, vilket är 3% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 589 225 kronor i lån.

-3%

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 26,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 51% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+51%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Björkeberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

3 806 meter från adressen ligger Förskolan Maspelösa 7.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (234 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (25 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Motorfordon, stöld

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 11:30

BMW-bil utsatt för rattstöld.

09:12 Polis larmades till Ugglebovägen i Linköping med anledning av ett inbrott i en BMW-bil. Gärningspersonen/gärningspersonerna ska ha slagit sönder en ruta på bilen och därefter tagit ratten och panelen. Polispatrull har varit till platsen och en brottsplatsundersökning har genomförts. I nulläget finns ingen misstänkt. En anmälan om stöld ur bil kommer skrivas.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 07:00

Sammanfattning av nattens polisveksamhet i polisområde Östergötland.

06.37 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits och två har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan. Minst fyra bilar har utsatts för stölder i Linköping under natten, två anmälningar kommer från Skäggetorp och två från Ullstämma. I de två första fallen har gärningspersoner stulit katalysatorerna  från Toyotabilar och i de andra fallen har man stulit ratt och inredning från BMW-bilar. Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Skadegörelse

Rapporterat måndagen den 30 november kl 09:35

Fem parkerade bilar fick bilrutor sönderslagna.

20:43 Polisen fick samtal från en bilägare som hade parkerat sin bil på Väpnaregatan i Skäggetorp. Flera bilar som stod parkerade bredvid varandra hade fått skador på sina bilar. Polisen har varit på plats och konstaterat att fem bilar blivit utsatta för skadegörelse. Någon verkar ha kastat eller slagit mot bilarnas rutor med en sten eller annat tungt och stort föremål. Några av bilarna har fått rutor helt trasiga medan några fått sprickor i rutor. Polisen har upprättat fem anmälningar om skadegörelse. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen misstänker att brotten har skett någon gång mellan 18:30 och 20:40. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna om skadegörelserna.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket