facebook_pixelSibborp Sörängen 1 Vikingstad - hitta.se
Hitta.se

Sibborp Sörängen 1

583 91 Vikingstad

Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sibborp Sörängen 1.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa . Huset är 161 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Vikingstad.

Snittvärderingen på Sibborp Sörängen 1 är ca 23 354 kr/m².

Evaluation

Värdeindikation

3 760 000 kr

Bolån i Vikingstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vikingstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (sep 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,23%

Räkna på ditt bolån!

Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,24% (sep 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,23% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 308 013 kronor och den första avbetalningen är 2 692 kronor.

Nordea Logo
Bolån i Vikingstad

Tomt på ca 1717 kvadratmeter

Tomten, SOLKERYD 2:5, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SOLKERYD 2:5 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Sibborp Sörängen 1

Människorna i Sibborp Sörängen 1

Människorna i Sibborp Sörängen 1

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i förskoleålder

I Sibborp Sörängen 1 har 24% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 24% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (22%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 37% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 74%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 325 kr, vilket är 4% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 991 771 kr i lån.

+4%

Hög medelålder i området

Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Vikingstads kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är högre än i resten av kommunen.

Centerpartiet är ovanligt starka i området

I valdistriktet röstar man borgerligt. Centerpartiet får 31% fler röster än riksgenomsnittet. Moderaterna är största parti med 25.4% av rösterna.

C+31%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 6 objekt till salu i Björkeberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (913 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (16 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sibborp Sörängen 1

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 20 oktober kl 17:18

Fyra bilar inblandade i kökrock på E4.

17.05 SOS larmade om att det hade skett en trafikolycka på E4 i södergående riktning i höjd med Malmslätt utanför Linköping. Flera bilar var inblandade i en kökrock. Sammanlagt fem personer var inblandade. Det fanns ingen information om att någon skulle vara allvarligt skadad. 17.12 Polis på plats. Texten kommer att uppdateras.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat måndagen den 11 oktober kl 20:53

Arbetstagare skadade fingret.

19:10 Polis och ambulans beordrades till ett företag på Hjalmar Svenfelts väg i Linköping med anledning av en arbetsplatsolycka. En arbetstagare hade skurit sig i fingret och börjat blöda. 19:29 Polispatrull på plats. 20:17 Polispatrull har fotodokumenterat platsen, genomfört vittnesförhör och en anmälan om arbetsplatsolycka kommer skrivas. Målsägande, en man i 40-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus för att det skadade fingret skulle ses över.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 14 oktober kl 15:42

Lastbilsolycka på E4

15:34 En lastbil ska i höjd med Tornby, trafikplats 112, av okänd anledning kört in i bron. Fordonet ska inte stå trafikfarligt men det läcker enligt uppgift hydraulolja på olycksplatsen. Inga kända personskador. Rörande trafikpåverkan hänvisar vi till Trafikverket för uppdateringar.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeSibborp Sörängen 1

Brott jämfört med riket