ABB AB, Business Center i Göteborg Lunnagårdsgatan 4, Mölndal - hitta.se

Besöksadress

Adress

Abb AB
431 87 Mölndal

Många företag har flyttat till Mölndal senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om ABB AB, Business Center i Göteborg

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) är pionjär med banbrytande teknik inom elektrifieringsprodukter, robotar och drivsystem, industriell automation och kraftnät. Vi betjänar kunder inom energi, industri samt transport och infrastruktur i hela världen. Med över 130 år av innovation skapar ABB idag framtiden inom industriell digitalisering med två tydliga värdeerbjudanden: att transportera elektricitet från kraftverk till eluttag samt att automatisera industrier från naturresurser till färdiga produkter. Som huvudpartner till Formel E, den helt eldrivna internationella motorsportklassen hos FIA, tänjer ABB på gränserna för e-mobilitet för att bidra till en hållbar framtid. ABB verkar i över 100 länder och har ungefär 135 000 medarbetare.

Karta och andra adresser

Lunnagårdsgatan 4, 431 90 Mölndal

ABB AB, Business Center i Göteborg har kontor på Lunnagårdsgatan 4, MölndalPå denna adress finns även 13 andra företag registrerade.

ABB AB, Business Center i Göteborg har 10 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Mölndalskontoret är Abb AB i Göteborg.

Parkeringar nära ABB AB, Business Center i Göteborg på Lunnagårdsgatan 4

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av ABB AB, Business Center i Göteborg. Det närmaste ligger 621 meter bort, Idrottsvägen.

621m

Parkering (EASYPARK)

Idrottsvägen

811m

Parkering (EASYPARK)

Pedagogen Park

916m

Parkering (EASYPARK)

ÅbyTravet Idrottsvägen

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om ABB AB, Business Center i Göteborg?

Skriv ett omdöme

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 021-32 50 00