ABB AB, Business Center i Stockholm Knarrarnäsgatan 7, Kista - hitta.se

Växel

Besöksadress


Box 1196
164 26 Kista

Många företag har flyttat till Kista senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om ABB AB, Business Center i Stockholm

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) är pionjär med banbrytande teknik inom elektrifieringsprodukter, robotar och drivsystem, industriell automation och kraftnät. Vi betjänar kunder inom energi, industri samt transport och infrastruktur i hela världen. Med över 130 år av innovation skapar ABB idag framtiden inom industriell digitalisering med två tydliga värdeerbjudanden: att transportera elektricitet från kraftverk till eluttag samt att automatisera industrier från naturresurser till färdiga produkter. Som huvudpartner till Formel E, den helt eldrivna internationella motorsportklassen hos FIA, tänjer ABB på gränserna för e-mobilitet för att bidra till en hållbar framtid. ABB verkar i över 100 länder och har ungefär 135 000 medarbetare.

Karta och andra adresser

Knarrarnäsgatan 7, 164 40 Kista

ABB AB, Business Center i Stockholm har kontor på Knarrarnäsgatan 7 i Kista, KistaPå denna adress finns även 42 andra företag registrerade.

ABB AB, Business Center i Stockholm har 10 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Kistaskontoret är Abb AB i Västerås.

Parkeringar nära ABB AB, Business Center i Stockholm på Knarrarnäsgatan 7

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av ABB AB, Business Center i Stockholm. Det närmaste ligger 50 meter bort, Kista Entré - Laddplats.

50m

Parkering (EASYPARK)

Kista Entré - Laddplats

77m

Parkering (EASYPARK)

Kista Entré

126m

Parkering (EASYPARK)

Knarrarnäsgatan 10-12, Gästparkering

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om ABB AB, Business Center i Stockholm?

Skriv ett omdöme

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 021-32 50 00