facebook_pixelAccigo AB - Vasagatan 16, Stockholm | hitta.se
Hitta.se

Om Accigo AB

Vi på Accigo hjälper organisationer att realisera och effektivisera sina verksamhetssystem. Vi är ett IT-företag med kompetenser och roller på både bredd och djup inom Microsofts tre molntjänster, power plattform och integration.

Förutom teknisk expertis har vi stort fokus på att leda digital förändring. Vi kombinerar alla de viktigaste kompetenserna i ett gemensamt erbjudande för att maximera värdet snabbare, smidigare och säkrare genom ett hållbart agilt arbete.

Hela Accigo vilar på det affärskoncept som togs fram när vi startade 2007, Harmoni satt i system™, och det förklarar vårt unika tillvägagångssätt, förhållningssätt och metoder som Accigo anammat för att säkerställa trygga IT-projekt och tjänster inom digitalisering.

Nu ett antal år senare verkar det som att vi var något på spåren eftersom att vi idag är över 140 konsulter med kunder från små lokala aktörer till stora globala jättar som värdesätter vårt engagemang och verksamhetskunskap.

Vår strävan efter att göra nytta och skillnad, att påverka och utveckla framgångsrika lösningar tillsammans.

Accigo är ett konsultföretag som med hjälp av företagssystem utvecklar, vitaliserar och effektiviserar våra kunders affärsverksamhet.Accigo erbjuder lösningar och kunskap inom exempelvis affärssystem, relationshantering, beslutsstöd, IT-infrastruktur, systemintegration.

Vad tycker du om Accigo AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Vasagatan 16, 111 20 Stockholm

Accigo AB har verksamhet på Vasagatan 16, Stockholm. 

Accigo AB gick med vinst (2020)

Accigo AB gick med vinst, 17 784 000 kr. Accigo AB minskade sin omsättning med -3,93% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 135 anställda, snittlönen har minskat 0,01%.

Verksamhetsbeskrivningen för Accigo AB:

Aktiebolagets verksamhet ska vara att verka inom området informationsteknologi, affärssystem och affärsprocesser med försäljning och leverans av programvaror, tillhörande konsulttjänster, systemutveckling, serviceavtal och digital rådgivning, samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Accigo AB

Organisationsnummer:

556654-1602

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Business Wellness Group AB

Bolaget registrerat:

2004-03-30

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

62010 - Dataprogrammering

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-562 440 00