Växel

Adress

Afa Sjukförsäkrings AB
106 27 Stockholm

En person finns på adressen

Vilka företag finns på adressen? 2 st

Ändra AFA Försäkrings uppgifter
Tack! Tack för ditt meddelande. Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information.
Rapportera fel AFA Försäkring - Klara Södra Kyrkogata 18

AFA Försäkring

AFA Försäkring
Vi är en organisation som ägs av arbetsmarknadens parter. Vi försäkrar anställda inom den privata sektorn och kommuner, landsting och regioner. Idag omfattas mer än fyra miljoner människor av minst en av våra försäkringar.
 
Försäkringarna är kollektivavtalade och bestäms i en överenskommelse mellan parter på den svenska arbetsmarknaden. Utöver den grundläggande försäkringsverksamheten arbetar vi med att förvalta kunskap och resurser samt förebygga ohälsa på arbetet.

Läs gärna mer på hemsidan.

måndag
08.00 - 17.00
tisdag (idag)
08.00 - 17.00
onsdag
08.00 - 17.00
torsdag
08.00 - 17.00
fredag
08.00 - 17.00
lördag
Stängt
söndag
Stängt
Fel? Ändra

Nyckeltal och resultat

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att såsom direkt försäkring inom hela riket meddela sådana försäkringar som arbetsmarknadsorganisationer träffat överenskommelse om. Försäkringarna avser risker hänförliga till sjukdom (klass 2 i 2 kap. 11 § försäkringsrörelselagen) och annan förmögenhetsskada (klass 16 i 2 kap. 11 § försäkringsrörelselagen). Bolaget har härutöver till föremål för sin verksamhet att genom dotterbolag såsom direkt försäkring inom hela riket meddela sådana skadeförsäkringar som arbetsmarknadsorganisationer har träffat överenskommelse om. Sistnämnda försäkringar är hänförliga till klass 13 allmän ansvarighet i 2 kap. 11 § försäkringsrörelselagen. Har arbetsgivare enligt kollektivavtal varit förpliktad att teckna försäkring i bolaget men försummat detta må bolaget vid försäkringsfall på framställning från arbetstagare likväl utge den ersättning, som skolat utgå därest försäkring tecknats. Bolaget skall därvid från arbetstagaren överta sådan fordran, som må ha uppkommit på grund av försummelsen. Bolaget må där så är skäligt medge nedsättning av sålunda övertagen fordran hos arbetsgivaren. Bolaget har också till föremål för sin verksamhet att förmedla andra finansiella företagstjänster som har ett naturligt samband med försäkringsrörelsen. Bolaget får slutligen också bedriva annan med bolagets försäkringsrörelse förenlig verksamhet. Mer information

Verksamheten ingår i:

Afa Sjukförsäkringsaktiebolag
 • Organisationsnummer:

  502033-0642
 • Bolagsform:

  Försäkringsaktiebolag
 • VD:

  Johan Anders Moberg
 • Bolaget registrerat:

  1972-01-01
 • F-skatt:

  Ja
 • Momsregistreringsnummer:

  Nej
 • Svensk Näringsgrensindelning - SNI

 • 65120 - Skadeförsäkring
 • 68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler
Företagsinformation & nyckeltal

Andra har även sökt på