Hitta.se
Aktiv Kvinna Behandlingar

Om Aktiv Kvinna Behandlingar

Aktiv Kvinna - träningsstudio & hälsocenter. I våra behandlingsrum finner du flera självständiga och erfarna behandlare som erbjuder en stor bredd av behandlingar för din skönhet och hälsa. Vissa finner du här nedan, ytterligare några hittar du via länken till vår hemsida nedan.

Vi hjälper gärna till att boka tid mm. Behandlarna ansvarar själv för sina behandlingar och frågor om dessa besvaras bäst av de själva. Se deras respektive kontaktuppgifter under porträtten.

Vi har Stockholms bästa pris för Microneedling och Injektionsbehandlingar med fillers, botox och PRP "Vampyrbehandling". Gå in på vår sida med behandlingar på länken nedan och klicka i menyn till höger på den behandling du är intresserad av.


Vad tycker du om Aktiv Kvinna Behandlingar?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Hammarby Allé 98, 120 65 Stockholm

Aktiv Kvinna Behandlingar har verksamhet på Hammarby Allé 98, Stockholm. 

Aktiv Kvinna Behandlingar har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Uttran Redovisning AB i Uttran.

Aktiv Kvinna Behandlingar gick med vinst (2021)

Aktiv Kvinna Behandlingar gick med vinst, 7 000 kr. Aktiv Kvinna Behandlingar ökade sin omsättning med 11,07% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 anställda, snittlönen har ökat 6,25%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Uttran Redovisning AB:

Drift av gymanläggning, konsultation inom friskvård samt därmed tillhörande verksamhet. Konsultation inom redovisning och övriga ekonomitjänster.

Verksamheten ingår i:

Uttran Redovisning AB

Organisationsnummer:

556842-7172

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2011-05-03

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

93130 - Drift av gymanläggningar

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-642 99 11