Hitta.se
Alcimax Service - Städning & Rengöring
Alcimax Service

Alcimax Service

i Skogås

CheckboxVerifierat

Angela

Om Alcimax Service

Ett familjeföretag med över 15 års erfarenhet inom branshen.

Vårt koncept handlar om att hela tiden fokusera på att bli bättre och alltid ge högsta kvalitét, för att våra kunder ska kunna få bästa tänkbara service före, under och efter leveransen av våra tjänster.

För att kunna ge den service vi eftersträvar har vi ett mycket kvalificerat team, som gör att vi kan garanterar effektivitet, snabbhet, kvalitet, personlig service och lämpligt pris för de tjänster vi tillhandahåller.


Alcimax Service har 5.0 i betyg!

Alcimax Service har betygsatts av elva personer varav elva även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

11 betyg. 11 kommentarer

Anh L.

för mer än ett år sedan

Innan Alcimax har vi haft flertal städfirmor som har hjälpt oss med städningen men aldrig känt oss riktig nöjda tills vi träffade Angela och hennes crew! Super proffsiga och alltid det lila extra efter varje städning, kom hem en gång med blommor på bordet! Rekommenderar alla att välja Alcimax!

Patricia H.

för mer än ett år sedan

Blev tipsad av en vän som också har Alcimax som städfirma. Jag har bara gott att säga om de. Oerhört professionella, trevligt bemötande och alltid fläckfritt resultat. 5/5

Alma G.

för mer än ett år sedan

Vi älskar onsdagar, för då kommer Alcimax till oss och det blir alltid lika fin. Är så glad att jag valde er som städbolag. Rekommenderas

Fatima U.

för mer än ett år sedan

Kan bara säga att levererar otroligt bra service. Vår familj har haft Alcimax Service städhjälp sedan 2 år tillbaka och vi är så nöjda med deras insats. Vi har fått deras hjälp med veckostädning, storstädning och även fönsterputsning. De är otroligt duktiga och professionella. Snabba och flexibla på ändringar i vardagen. Lätt att komma i kontakt med ledningen och få lösningar när npgot extra eller mindre behövs. Vi som familj, varmt rekommendera Alcimax för er som letar efter en städfirma som verkligen är duktiga, kuniga med det de gör och brinner för service det de gör. Angela som är min kontaktperson är proffs trevlig och kan sitt jobb. Hittar lösning till allt och kan Varmt varmt rekommendera. Mvh en mycket nöjd kund.

Solange G.

för mer än ett år sedan

Vi ger 5 stjärnor! Bättre städfirma får man leta efter. Professionell och trevlig personal som gör vår lägenhet skinande ren varje vecka. Kan varmt rekommendera Alcimax Service!

Hanan

för mer än ett år sedan

Duktiga personal. Bra samarbete med kunder!

Gustav

för mer än ett år sedan

Kul med ett riktigt familjeföretag så man vet att pengarna man betalar kommer till rätt personer och inte hamnar hos några fula företagare som drar nytta av billig arbetskraft. Vi fick en del offerter av företag som kändes ganska oseriösa, så det känns väldigt bra att Alcimax dök upp bland dem. Rekommenderas!

Elin L.

för mer än ett år sedan

Snabb återkoppling, alltid tillgänglig och flexibel - det jag behöver som småbarnsmamma. Städningen är fantastisk och jag känner mig alltid lika nöjd när vår städare varit hemma. Rent överallt och mer kärlek till köket som lätt blir smutsigt hos oss med småbarn.

Lars L.

för mer än ett år sedan

Mycket trevlig o kunnig personal vi är jätte nöjda // Lars o Lena

Monika B.

för mer än ett år sedan

Jag är jättenöjd med kvaliteten och bemötandet. Kan varmt rekommenderas!

Karta och andra adresser

Rondovägen 354, 142 41 Skogås

Alcimax Service har verksamhet på Rondovägen 354, Skogås. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 076-038 80 82