facebook_pixelAlexander Rydelius, Kuggebodavägen Lunnatorp 87, Listerby | hitta.se
Hitta.se

Alexander Rydelius

Alexander Rydelius

Alexander Lars Emil Rydelius är 32 år och bor i Listerby. Han bor tillsammans med Sarah Maria Christin Rydelius. Han fyller 33 år den 12 juni.

UC - gratis ID-skydd

Var 4:e minut blir någon ID-kapad.

UCUC logo
  • Adress | Folkbokföringen

    Kuggebodavägen Lunnatorp 87
    372 94 Listerby

Om Alexander Rydelius på Kuggebodavägen Lunnatorp 87

Om Alexanders bostad på Kuggebodavägen Lunnatorp 87

Bolån i Listerby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Listerby. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Listerby