Almi Företagspartner AB Klarabergsviadukten 70, Stockholm - hitta.se

Huvudkontor

Besöksadress


Box 70394
107 24 Stockholm

Om Almi Företagspartner AB

För att utveckla en idé eller lyckas med en satsning är det viktigt med en stark vilja och en drivkraft att nå målet. Ofta behövs det också kapital och stöd från erfarna rådgivare. Vi på Almi är duktiga på det.

Oavsett vilken idé du har, eller vilken satsning du vill göra, bör du kontakta Almi. Det kan gälla att utveckla en tjänst eller produkt från idé till marknad, kapitalbehov inför en expansion eller tillväxt, köp eller start av företag eller en internationell satsning.

Karta och andra adresser

Klarabergsviadukten 70, 111 64 Stockholm

Almi Företagspartner AB har verksamhet på Klarabergsviadukten 70 på Norrmalm, Stockholm

Almi Företagspartner AB har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Almi Företagspartner AB i Trollhättan.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Almi Företagspartner AB?

Skriv ett omdöme

Almi Företagspartner AB gick med vinst (2018)

Almi Företagspartner AB gick med vinst, 104 335 tkr. Almi Företagspartner AB ökade sin omsättning med 0.29% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 76 anställda, snittlönen har ökat 0.01%.

Verksamhetsbeskrivningen för Almi Företagspartner AB:

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att stärka det svenska näringslivets utveckling och verka för en hållbar tillväxt genom bl.a äga och administrera samt samordna verksamheten i sådana regionala utvecklingsbolag som avses i tillämplig lag om beslutanderätt för regionala utvecklingsbolag, att förvalta kapital samt äga och förvalta aktier i portföljförvaltande bolag. Vidare ska bolaget bedriva verksamhet i enlighet med statlig förordning om regionala utvecklingsbolag i form av rådgivning och finansiering, att erbjuda kapital och kompetens för utveckling och kommersialisiering av kunskapsintensiva affärsidéer samt att i övrigt medverka till att utveckla och finansiera små och medelstora företag. Bolaget ska dock inte bedriva sådan verksamhet som avses i lagen om bank- och finansieringsrörelse.

Verksamheten ingår i:

Almi Företagspartner AB

Organisationsnummer:

556481-6204

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Rolf Göran Lundwall

Bolaget registrerat:

1994-08-20

F-skatt:

Nej

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

64920 - Annan kreditgivning

Branscher

Andra format av 0771-558 500