facebook_pixelArbetslöshetskassan Alfa, Alfa-kassan - Åsboholmsgatan 6, Borås | hitta.se
Hitta.se

Kundservice

Om Arbetslöshetskassan Alfa, Alfa-kassan

Alfa-kassan grundades 1998 och är en av Sveriges a-kassor. Alfa-kassan är inte knuten till organisationer, förbund eller inriktad på specifika yrkeskategorier eller branschområden. Vi välkomnar alla som någon gång har arbetat i Sverige att gå med hos oss, såväl arbetslösa som anställda och företagare.

Telefontider

Måndag-Fredag: 08:00-16:00.

Dag före afton och helgdag : 08.00- 12.00

Arbetslöshetskassan Alfa, Alfa-kassan har 3.7 i betyg!

Arbetslöshetskassan Alfa, Alfa-kassan har betygsatts av tre personer varav en även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.7 /5

3 betyg. 1 kommentarer

Sahibzada U.

för mer än 6 månader sedan

Alfa kasasa förstörde mig vi väljer försäkringsbolag för att hantera risker. Men den jag valde Alfa Kassan är synd. väntetid 1 månad, sedan 12 veckor, sedan 20 veckor, nu i 6 månader eller mer. vem betalar mina hyreskostnader? Om det är Coronakriser ska företag inte ta hyran, Ica och coop borde inte debitera mig förrän Alfa-kassören fattar sitt beslut. Jag fick just idén, detta försäkringsbolag vill fatta sena eller inga beslut för att göra de arbetslösa så stressade att börja söka jobb och företaget sparar sina pengar. Migrationsverket söker regelbunden inkomst. migration behöver arbetslöshetsförsäkring, vet Alfakaasan inte när beslutet kommer att fattas. Jag har varit Alfa Kassa-medlem från flera åren och resultatet är skamligt. Detta kan väcka många frågor, som hur mycket nytta de får från kriser, vilken budget de får från sina källor.

Karta och andra adresser

Åsboholmsgatan 6, 504 51 Borås

Arbetslöshetskassan Alfa, Alfa-kassan har verksamhet på Åsboholmsgatan 6, Borås. 

Arbetslöshetskassan Alfa, Alfa-kassan har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Boråskontoret är Arbetslöshetskassan Alfa, Alfa-kassan i Hemse.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-550 099