Hitta.se

Om Båthuset i Sundsvall AB

Båthuset är auktoriserad återförsäljare av Mercury båtmotorer, Kawasaki vattenskotrar. Vi säljer ATV av märken som Segway samt Goes. Mopedbilar av märket Ligier och Microcar samt promenadskoter och elmopeder från Dealy. Vi säljer båtar från Uttern, Silver, Tehri, Ockelbo, Kimple, Oskwig, Nakhoda, Marine, vi säljer också släpvagnar samt båttrailer av märket Respo. Vi jobbar med flera partners som bl a Duell och Nautec när det gäller tillbehör.

Båthuset i Sundsvall AB ägs av Gabriel Jonsson och Damian Sasak, Håkan Nilsson sköter försäljningen. På verkstadssidan så är Viktor Brännfors vår kontaktperson som tillsammans med sina tekniker Brian Nolan och Mikael Jansson tar hand om Er.

 

 

Karta och andra adresser

Sandslåvägen 3, 862 33 Kvissleby

Båthuset i Sundsvall AB har verksamhet på Sandslåvägen 3, Kvissleby. 

Båthuset i Sundsvall AB gick med vinst (2021)

Båthuset i Sundsvall AB gick med vinst, 305 000 kr. Båthuset i Sundsvall AB minskade sin omsättning med -14,59% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Båthuset i Sundsvall AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning och service av nya och begagnade båtar och motorer, vattenskotrar, båttrailers och båttillbehör, snöskoter, snöslungor och ATV fordon. Uthyrning av uppställningsplatser för förvaring av båtar, husvagnar samt husbilar. Äga och förvalta fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Båthuset i Sundsvall AB

Organisationsnummer:

556788-7160

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2009-09-10

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

46491 - Partihandel med sport- och fritidsartiklar

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 060-56 03 30