Backa Teater - Lärdomsgatan 1C, Göteborg | hitta.se

Biljetter

Skolbokningar

Växel

Servering

Lärdomsgatan 1C streetviewLärdomsgatan 1C Karta

Besöksadress


Box 5094
402 22 Göteborg

Är det här ditt företag?

Ta del av erbjudandet av en premiumsida och få fler kunder via hitta.se.
Första 30 dagarna kostnadsfritt!

Ta del av erbjudande

Om Backa Teater

Vi har vigt vårt liv till den unga människan som tycker, tänker och vill. Vi vill vara viktiga, allvarsamma, roliga och tråkiga. I familjen Göteborgs Stadsteater är vi tonåringen. Backa Teaters uppdrag är att spela för barn och unga. Men någon övre åldersgräns har vi inte satt - i en snål värld vill vi vara generösa. För till syvende och sist är det bara vi och du som kan ändra på saker vi inte tycker om på det här klotet.

Bra, va?

Välkommen till vår gamla plåtverkstad där vi spelar!

Karta och andra adresser

Lärdomsgatan 1C, 417 56 Göteborg

Backa Teater har verksamhet på Lärdomsgatan 1C, Göteborg

Backa Teater har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Göteborgskontoret är Göteborgs Stadsteater i Göteborg.

Backa Teater gick med förlust (2019)

Backa Teater gick med förlust, -114 567 000 kr. Backa Teater minskade sin omsättning med -5.81% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 186 anställda, snittlönen har ökat 0.01%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Backa Teater?

Skriv ett omdöme

Verksamhetsbeskrivningen för Göteborgs Stadsteater AB:

Det kommunala ändamålet med bolaget är att genom sina uppsättningar engagera, skapa debatt, roa och mana människor till eftertanke och därigenom utgöra en livskraftig nerv i Göteborgs kulturliv. Bolaget har till föremål för sin verksamhet att driva teaterrörelse. I bolaget ingår Backa Teater vars främsta uppdrag ska vara att bedriva verksamhet inriktad till barn och ungdomar. Bolaget ska inte ha till syfte att bereda vinst åt aktieägarna. Bolaget ska följa de kommunalrättsliga principerna i 2 kap. i kommunallagen, innebärande att verksamheten ska vara förenlig med den kommunala kompetensen och lokaliseringsprincipen, att kommunmedlemmarna ska behandlas lika, förbud att lämna stöd åt enskild och förbud att ta högre avgift än som svarar mot kostnaderna för de tjänster som till- handahålls, såvida inte lag eller rättspraxis för viss verksamhet eller åtgärd medger undantag. Bolaget ska inhämta Göteborgs kommunfullmäktiges ställningstagande innan sådana beslut i verksamheten som är av principiell beskaffenhet eller annars av större vikt fattas. Denna § 3 får inte ändras utan medgivande av Göteborgs kommunfullmäktige.

Verksamheten ingår i:

Göteborgs Stadsteater AB

Organisationsnummer:

556016-7875

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Göteborg & Co AB

VD:

Björn Erik Sandmark

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

90040 - Drift av teatrar, konserthus o.d.

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 031-708 71 00 & 031-708 71 01