BB Stockholm Family Ekerö Ungdomsmottagning Bryggavägen 8, Ekerö - hitta.se

Växel

Många företag har flyttat till Ekerö senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om BB Stockholm Family Ekerö Ungdomsmottagning

BB Stockholm Family är ett företag som bedriver hälso- och sjukvård under graviditet och förlossning. Förlossningskliniken BB Stockholm är belägen på Danderyds sjukhus. Vi driver verksamhet vid tre barnmorskemottagningar, en ungdomsmottagning och en barnavårdscentral. Företaget drivs som ett aktiebolag samägt av Praktikertjänst AB (51%) och Danderyds Sjukhus AB under bolagsnamnet Barnbördshuset Stockholm AB.

Vår filosofi är att se alla människors behov är en grundläggande förutsättning för god vård. Hos oss utformas vården så att du blir sedd och respekterad. Hög kompetens och ett professionellt bemötande utmärker den vård vi bedriver.

Karta och andra adresser

Bryggavägen 8, 178 31 Ekerö

BB Stockholm Family Ekerö Ungdomsmottagning har kontor på Bryggavägen 8 i Närlunda, EkeröPå denna adress finns även 13 andra företag registrerade.

BB Stockholm Family Ekerö Ungdomsmottagning har 8 verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Ekeröskontoret är Barnbördshuset Stockholm AB i Ekerö.

Parkeringar nära BB Stockholm Family Ekerö Ungdomsmottagning på Bryggavägen 8

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av BB Stockholm Family Ekerö Ungdomsmottagning. Det närmaste ligger 25 meter bort, Ekerö Vårdcentral.

25m

Parkering (EASYPARK)

Ekerö Vårdcentral

193m

Parkering (EASYPARK)

Tegelbruksvägen

251m

Parkering (EASYPARK)

Ekerö Kommunhus 1-2.5 SEK / min S809

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om BB Stockholm Family Ekerö Ungdomsmottagning?

Skriv ett omdöme

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 08-120 555 00