facebook_pixelBergö Städ - Backa Bergögata 8, Hisings Backa | hitta.se
Bergö Städ - Sanering, Fönsterputsning, Städning & Rengöring

Mattias

Är det här ditt företag?

Ta del av erbjudandet av en premiumsida och få fler kunder via hitta.se.
Första 30 dagarna kostnadsfritt!

Ta del av erbjudande

Om Bergö Städ

På Bergö Städ erbjuder vi en rad olika tjänster inom städ. 

Oavsett arbetets omfattning så garanterar vi att göra allt för att du ska bli nöjd. För oss är inget arbetet för litet. Vi är en firma som jobbar med kvalitet och som erbjuder dig ett kostnadseffektivt resultat.

Flyttstädning

En av de tjänster som du kan få hjälp av från oss är flyttstädning. Vid en flyttstädning genomför vi arbetet så att du kan koppla av och lägga fokus på ditt nya hem. Vi garanterar dig noggrannhet och kvalitet genom hela processen.

Hemstäd, Kontorsstäd & Fönsterputsning

Utöver flyttstädning så har du hos oss möjligheten att få hjälp med kontorsstädning och hemstädning, vid både enstaka tillfällen och på veckobasis. Här har vi personal med en mångårig erfarenhet inom städbranschen som har precis vad som krävs för att kunna presentera ett skinande rent resultat.


Karta och andra adresser

Backa Bergögata 8, 422 46 Hisings Backa

Bergö Städ har verksamhet på Backa Bergögata 8, Hisings Backa

Bergö Städ har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Hisings Backaskontoret är Bergö Åkeri AB i Hisings Backa.

Bergö Städ gick med vinst (2019)

Bergö Städ gick med vinst, 3 000 kr.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Bergö Städ?

Skriv ett omdöme

Verksamhetsbeskrivningen för Bergö Åkeri AB:

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, vägtransport, godstrafik samt lokalvård. Rekrytering, bemanning, förmedling av personal inom samtliga branscher. Både arbetare samt tjänsemän. Projektering inom bygglov, förnyelsebar energi, återvinning, samt dricksvatten och avlopp. Transport & logistik lösningar för företag och privatpersoner. Socialt företagande, rådgivning och hjälp med myndighets kommunicering av alla dess slag. Rivning & sanering. Allt inom skogsvård & grönyta skötsel. Mark & entreprenad arbeten. Bolaget har till föremål för sin verksamhet att - direkt eller genom dotterbolag - bedriva entreprenadarbete inom byggnadsbranschen, tillverka och försälja byggmaterial, utrustningar för vattenrening, bedriva kapitalrörelse, förvärva, äga förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med fastigheter, bedriva trafikrörelse, industiell mekanisk verkstadsrörelse samt bedriva annan med ovannämnda verksamheter förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom ombesörja vissa koncerngemensamma uppgifter såsom att tillhandahålla stabstjänster. Samt handel med värdepapper och all annan förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Bergö Åkeri AB

Organisationsnummer:

559174-6200

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2019-01-03

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

49410 - Vägtransport, godstrafik

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 076-182 23 06