facebook_pixelBredasundsvägen 4 Blekinge Län, Listerby - hitta.se
Hitta.se

Bredasundsvägen 4

372 94 Listerby, Ronneby Blekinge Län

Adress i Listerby i Listerby i Blekinge Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bredasundsvägen 4.

Hitta hit

En villa byggd 1978

På adressen finns en villa byggd 1978. Huset är 84 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Listerby.

Bolån i Listerby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Listerby. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Listerby

Tomten är ca 802 kvadratmeter

Tomten, MILLEGARNE 2:59, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten MILLEGARNE 2:59 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Listerby

Människorna i Listerby

Människorna i Listerby

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Listerby bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 70 år, vilket är högre än medelåldern i Ronnebys kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (56%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 221 kr, vilket är 11% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 159 130 kronor i lån.

-11%

Här i Ronneby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Bredasundsvägen 4 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,36% (0,71)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,792% (0,62)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 30,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 74% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+74%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Fiat i området.

Volvo
Fiat

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 10 objekt till salu i Listerby

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns åtta förskolor i närheten

6 873 meter från adressen ligger Måsen Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (196 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tolv minuters gångväg (1300 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Listerby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Vapenlagen

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 10:37

Större polisiär insats, Blekinge.

Under dagen har en större polisresurs arbetat med en insats i Blekinge. I arbetet har bland annat insatsstyrkan deltagit. Insatsen har resulterat i att en person har gripits och senare anhållits misstänkt för grovt vapenbrott. Arbetet på plats avslutades vid 21-tiden. Ingen mer information kan lämnas i ärendet i nuläget.

Kontroll person/fordon

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 08:49

Förföljande, Österleden.

Polispatrull rutinpatrullerar längst Österleden och beslutar att stoppa en personbil. Bilen väljer då istället att köra från patrullen. Färden går mot Rödeby. Inne på en bensinmack på Karlskronavägen försöker bilen köra på polisbilen men ingen kollision uppstår och bilen kör åter igen från platsen. Strax därefter kör bilen in i ett staket i Holmsjö och föraren, en man född -90, omhändertas för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han misstänks även för grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt försök till grov misshandel (vilket syftar till försöket att köra på polisbilen). En passagerare fanns i bilen, han är inte misstänkt för något brott.

Brand

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 06:39

Brand i hus, Folkparksvägen.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till adressen gällande brand i ett hus. Efter ett par minuter har branden släckts av en man på boendet och det skall ha brunnit innanför ytterdörren. Samtliga personer i huset skall vara ute ur byggnaden. Uppdatering : En anmälan är upprättad om mordbrand. Ingen misstänkt är gripen. Inga personskador har rapporterats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
45%
SverigeListerby

Brott jämfört med riket