facebook_pixelKlockebacken 6A Blekinge Län, Nättraby - hitta.se
Hitta.se

Klockebacken 6A

373 31 Nättraby, Karlskrona Blekinge Län

Adress i Nättraby i Nättraby i Blekinge Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Klockebacken 6A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Klockebacken 6A är ett flerfamiljshus.

Bolån i Nättraby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nättraby. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Nättraby

Tomten är ca 5776 kvadratmeter

Tomten, ÖSTRA NÄTTRABY 2:29, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÖSTRA NÄTTRABY 2:29 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Nättraby

Människorna i Nättraby

Människorna i Nättraby

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Nättraby bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Karlskronas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 44% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 36 246 kr, vilket är 34% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 033 797 kronor i lån.

+34%

Här i Karlskrona betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Klockebacken 6A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,10% (0,45)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,532% (0,36)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,1% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 33% fler röster än riksgenomsnittet.

M+33%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 279 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 5 objekt till salu i Långö

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

334 meter från adressen ligger Havgårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Nättran på Havgårdsvägen 2.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (196 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nättraby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 08:09

Trafikolycka på E22 vid Fågelmara.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till olycksplatsen. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en kollision mellan personbil och skogsmaskin. Olyckan har inträffat i södergående riktning.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 07:00

Personbil och älg i kollision, Djupafors.

En viltolycka inträffar på E22 i höjd med Djupafors där en personbil kolliderar med en älg. Älgen försvinner till skogs och personbilisten uppges inte ha kommit till skada.

Sabotage mot blåljusverksamhet

Rapporterat torsdagen den 31 december kl 01:55

Raketskjutning mot polis

Under kvällen har det varit stora problem med att personer skjuter med raketer och fyrverkerier i området Kungsmarken i Karlskrona. Flera av raketerna riktades mot balkonger och fastigheter och ett flertal boende har ringt till polisen. Polisen var på plats med flera patruller och vid klockan 23:30 blev en polis träffad av en raket och fick föras till sjukhus för vård. Skadeläget bedöms som allvarligt men inte livshotande. Anmälan angående grovt blåljussabotage samt våld mot tjänsteman kommer skrivas. Polisen är angelägen att få in tips från boende eller om någon har filmat händelserna tar polisen tacksamt emot dessa. Kontakta polisen via 114 14 07.10 Polisen har befunnit sig i området en bit in på natten för att säkerställa ordningen och är nu klara på platsen. Det är totalt två polismän som kommit till skada utav den pryoteknik som avfyrats, varav en har behövt vårdas på sjukhus. Den polis som fördes till sjukhus för vård är nu utskriven. Två unga män greps på platsen och är nu anhållna, misstänkta för blåljussabotage. Dom misstänkta är båda födda -02.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
228%
SverigeNättraby

Brott jämfört med riket