Svedalavägen 17 Blekinge Län, Ronneby - hitta.se

Svedalavägen 17

372 97 Ronneby, Ronneby Blekinge Län

Bolån i området - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i området. Vår snittränta är 1,41%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,42% (juli 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 3 års bunden ränta på 1,41% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.353.088 kronor och den första avbetalningen är 2.842 kronor.
Bolån i området

Boendemiljön i Ronneby

Boendemiljön i Ronneby

Området kring Svedalavägen 17 består till 25% av småhus. Det är vanligt med byggnader som för det mesta är byggda på 80- och 1710-talet.

Åttiotalshusen byggdes ofta i mexitegel med design inspirerad av de amerikanska hus som figurerade i dåtidens TV-såpor. Många hus är byggda i ett plan med ”valmat tak”, vilket betyder att huset har takfall även mot husets kortsidor.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 5.13%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 49 926 kr. Räkna på kostnaden här

Samla dina lån

Wikipediafoton från närområdet

Saxemara kyrka
Spjälkö och Saxemara
Spjälkö och Saxemaranäs
Bredsjön, Blekinge

Människorna i Ronneby

Människorna i Ronneby

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Ronneby bor 48% kvinnor och 51% män. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i förskoleålder

I Ronneby har 4% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 3% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (21%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 60% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 34 321 kr, vilket är 26% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 284 344 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

+26%

Här i Ronneby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Svedalavägen 17 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,36(0,71)

11,19(-0,09)

0,242(0,00)

Summa

33,792(0,62)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 27,5% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 76% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+76%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 8 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 31 objekt till salu i Dragsnäs

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

737 meter från adressen ligger Måsen Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (968 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sex minuters cykelväg (1742 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ronneby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat fredagen den 18 september kl 06:52

Misstänkt rattfylleri, centrum.

Kontroll av en personbil på Ronnebygatan resulterar i att föraren, en 20-årig man, medtas för provtagning misstänkt för rattfylleri.

Övrigt

Rapporterat söndagen den 13 september kl 08:48

Ingen presstalesperson i tjänst.

Från klockan 21.00 finns ingen presstalesperson i tjänst på ledningscentralen. Vakthavande befäl besvarar frågor från media i mån av tid.

Rån, försök

Rapporterat söndagen den 13 september kl 07:21

Man gripen efter rånförsök på Långö.

En man ringde in till ledningscentralen och berättade att han blivit utsatt för ett rånförsök på Långö. I samband med rånförsöket blev han hotad med ett pistolliknande föremål av en ensam gärningsman som försökte tvinga honom att lämna över sina pengar. När mannen förklarade att han inte hade några kontanter att ge honom så lämnade rånaren platsen. Flera patruller skickades till Långö för att söka efter gärningsmannen och en av patrullerna stoppar en man för kontroll som stämmer överens med de signalementsuppgifter som fanns över gärningsmannen. I samband med kontrollen anträffades ett pistolliknande föremål på mannen varpå han greps som misstänkt för rånförsöket. Vid närmare inspektion av föremålet visar det sig vara ett luftvapen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
45%
SverigeRonneby

Brott jämfört med riket