facebook_pixelRingvägen 2 Blekinge län, Sölvesborg - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

294 35 Sölvesborg, Sölvesborg Blekinge län

En villa byggd 1930

På adressen finns en villa byggd 1930. Huset är 45 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Tredenborg.

Värderingen är 13 111 kr/m²

Villan på Ringvägen 2 värderas till ca 590 000 kr (13 111 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

590 000 kr

Bolån i Sölvesborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sölvesborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Sölvesborg

Tomten är ca 887 kvadratmeter

Tomten, FALKALYCKAN 1, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten FALKALYCKAN 1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Tredenborg

Människorna i Tredenborg

Människorna i Tredenborg

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Tredenborg bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Sölvesborgs kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 989 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 681 367 kronor i lån.

+3%

Här i Sölvesborg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,27% (0,62)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,702% (0,53)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,0% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 64% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+64%

Bostadsmarknaden i Tredenborg

i Tredenborg pågår och planeras det för 10 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 12 objekt till salu i Tredenborg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

620 meter från adressen ligger Bossabo förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Järnvägsgatan 9.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (612 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (255 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Centrumgymmet, en minuts promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tredenborg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Inbrott

Rapporterat tisdagen den 11 maj kl 07:00

Inbrott på bilfirma, Kämpaslättsvägen.

Ett väktarbolag ringde in till ledningscentralen och berättade att ett inbrottslarm löst ut på en bilfirma på Kämpaslättsvägen. När polis kom till platsen konstaterades att någon krossat en fönsterruta på fastigheten. Det är i nuläget okänt om någonting stulits i samband med inbrottet.

Våld/hot mot tjänsteman

Rapporterat måndagen den 10 maj kl 06:50

Misstänkt hot mot tjänsteman.

Vid en rutinkontroll på Sparbanksgatan där patrullen skulle kontrollera tre ungdomar blev en pojke i 17-års åldern aggressiv och gjorde utfall mot patrullen samt hindra deras arbete genom att hota polisman. Pojken misstänks i nuläget för hot mot tjänsteman, främjande av flykt och blåljussabotage.

Våld/hot mot tjänsteman

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 09:45

Hjortakroken. Personer på tak till förskola leder till hot och våld mot tjänsteman.

Väktare hotas och utsätts för våld i samband med att de är på en förskola med anledning av personer på förskolans tak. Polis skickas till adressen. Personerna, en flicka och en pojke under 18 men över 15 år, envarsgreps av väktare. Polis har kört flickan och pojken till respektive vårdnadshavare. Anmälan om hot samt våld mot tjänsteman upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
13%
SverigeTredenborg

Brott jämfört med riket