facebook_pixelBorås Djurpark AB - Alidelundsgatan 11, Borås | hitta.se
Hitta.se

Om Borås Djurpark AB

En grön oas som idag är såväl rekreations-och strövområde som en av Sveriges största och modernaste djurparker. Här finns närmare 600 djur av ungefär 65 arter i en spännande natur. Huvudinriktningen är att visa de stora afrikanska djuren samt nordiska vilda arter. Även djurparkens samgång av stora afrikanska arter på en gemensam savann blev en stilbildare i hela världen och det 23 000 m2 stora savannhägnet är än idag en av våra stora upplevelser. Ett besök i Borås Djurpark är ett äventyr för hela familjen. Välkommen till Sveriges första Afrika!

Karta och andra adresser

Alidelundsgatan 11, 506 31 Borås

Borås Djurpark AB har verksamhet på Alidelundsgatan 11, Borås. 

Borås Djurpark AB har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Boråskontoret är Borås Djurpark AB - Borås Camping i Borås.

Vad tycker du om Borås Djurpark AB?

Skriv ett omdöme

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Borås Djurpark AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att inom Borås Stad driva djurpark och i samband därmed idka annan besöksstimulerande verksamhet. Syftet med bolagets verksamhet är att bereda kommuninvånare och tillresande stimulerande fritidsaktiviteter och därigenom öka intresset för att bo respektive besöka kommunen. Bolaget skall drivas enligt affärsmässiga grunder under iakttagande av kommunala ändamålet och syftet med verksamheten och de kommunalrättsliga principerna som framgår av dessa direktiv. Bolaget ska tillämpa de kommunalrättsliga principerna enligt 2 kap KL och 8 kap 3 c § KL.

Verksamheten ingår i:

Borås Djurpark AB

Organisationsnummer:

556073-0359

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Borås Stadshus AB

VD:

Maria Jeanette Lindström

Bolaget registrerat:

1991-03-19

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

91040 - Drift av botaniska trädgårdar, djurparker och naturreservat

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 033-35 32 70