facebook_pixel
Hitta.se

Om Budbee AB

Budbee AB är verksam inom verksamheter som utövas av huvudkontor och hade totalt 94 anställda 2020. Antalet anställda har ökat med 31 personer sedan 2019 då det jobbade 63 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2012. Budbee AB omsatte 391 811 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Budbee AB har 1,4 i betyg!

Budbee AB har betygsatts av 115 personer varav 109 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1,4 /5

115 betyg. 109 kommentarer

Robert S.

för 2 veckor sedan

Om jag kunde ge minus hade jag gjort det. Leveransen var bokad, senare på dagen får jag ett meddelande om att leveransen är avbokad pga felsorterad i terminal. Kontaktar kundtjänst som meddelar att de kommer att sätta prio på mitt paket. Det går en, två, tre dagar och plötsligt är min order helt avbokad. De hittar inte mitt paket längre. Från att ha haft en bokad leverans till helt avbokad. Vill ni få era saker levererade så välj ett annat transportbolag.

Brita V.

för 2 veckor sedan

Hade gjort en beställning till min födelsedag. Leveransen skulle komma vid 18-tiden. Jag väntade med mina gäster, men ingen kom. plötsligt ringde dom, de hade åkt med leveransen till en annan adress, 100 m från min bostadsadress. Ort, portkod och telefonnummer var rätt men inte gatunamnet. Jag väntade vid porten med leg i handen. Men nej, ingen leverans. Aldrig mer Budbee för mig.

Caroline B.

för en månad sedan

Varning, bara krångel och förseningar. Går inte välj dem längre pga alla förseningar både till box eller hemleverans. Svåra att nå när man vill veta vad som händer med ens leverans. Flera jag känner har samma upplevelse. Vad som helst är bättre.

Camilla O.

för en månad sedan

När man ska hämta paket går ej boxen att öppna, får efter låååång tid svar från kundtjänst att man har tekniska problem. Första och sista gången jag väljer budbee.

Sima S.

för 2 månader sedan

Ett oseriöst företag. Inget telefonnummer. Felaktiga leveranser. ANLITA ALDRIG BUDBEE.

Max H.

för 3 månader sedan

kan inte bli sämre, utlämnings skåpen ligger för långt bort.När man bilar ca fem kilometer gick inte skåpet att ÖPPNA. Fick åka hem igen utan paket. skitdåligt är bara förnamnet.

Rigmor D.

för 4 månader sedan

Urusla och ni borde bort från marknaden

Richard L.

för 4 månader sedan

Mailar deras support och får ingen återkoppling, uselt!

Henrik O.

för 4 månader sedan

Undvik detta företag. Flertalet gånger har de inte levererat. En gång betalade vi extra för hemleverans men fick köra och hämta hos ombud. Smart sätt att tjäna pengar.

Ann L.

för 4 månader sedan

Sämst, välj annat bolag. PostNord är en dröm om man jämför. De kunde inte leverera till boxen, sa att jag kunde välja hemleverans istället, gratis. Det var inte gratis, och en timme innan utlovad leverans, fick jag ett meddelande att de inte hade packat mitt paket. Kontaktade kundservice, som inte svarade, man kan inte ringa dessa tomtar. Så får nu kanske mitt paket någon vecka sent, om jag har tur.

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Alströmergatan 39, 112 47 Stockholm

  Budbee AB har verksamhet på Alströmergatan 39, Stockholm. 

  Budbee AB gick med förlust (2020)

  Budbee AB gick med förlust, -90 683 000 kr. Budbee AB ökade sin omsättning med 161,07% senaste räkenskapsåret.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Budbee Holding AB:

  Bolaget skall (i) tillhandahålla leverans- och transporttjänster, distributionslösningar och digitala tjänster i anslutning därtill samt i övrigt bedriva verksamhet inom områdena logistik, returhantering och informationshantering (inklusive programutveckling och utveckling av tillhandahållande av immateriella rättigheter inom sagda områden), (ii) äga och förvalta fast och lös egendom samt (iii) bedriva med (i) och (ii) förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Budbee Holding AB

  Organisationsnummer:

  556898-3414

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  VD:

  Carl Fredrik Hugo Hamilton

  Bolaget registrerat:

  2012-07-05

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  70100 - Verksamheter som utövas av huvudkontor

  Branscher