facebook_pixelClas Fixare - Drottninggatan 53, Stockholm | hitta.se
Hitta.se
Clas Fixare - Hemelektronik & Hushållsapparater

Om Clas Fixare

Clas Fixare

Har du en hylla som aldrig sätts upp, en router som krånglar, en dimmer som glappar eller en kran som droppar. Clas Fixare fixar det! Clas Fixare är en hantverkstjänst från Clas Ohlson med VVS- och el-certifiering. Clas Fixare finns idag i hela Stockholm! Rut- & rotavdrag gäller på flera av våra tjänster.

Ladda ned appen för att se priser och boka tjänster eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig. Du kan också boka Clas Fixare direkt via våra butiker i Stockholmsområdet eller kontakta Clas Fixar-supporten på vår mejl. Clas Fixare går även att boka till ditt företag. Ring oss för offert.

Club Clas: Clas Fixare är en tjänst för alla som är med i Club Clas. Är du inte redan medlem, så blir man det gratis i samband med bokningen. Som medlem i Club Clas får du även massor med andra fördelar som t.ex. bonus på dina köp.


Clas Fixare har 5 i betyg!

Clas Fixare har betygsatts av fyra personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5 /5

4 betyg. 3 kommentarer

Abraham

för mer än ett år sedan

Mycket nöjd med resultatet. Fixaren var trevlig och kompetent. Priset var rimligt med tanke på kvalité och hur snabbt det går.

Oskar W.

för mer än ett år sedan

Rekommenderas varmt! Servicen från Clas Fixare har varit över all förväntan. Allt gick smidigt från beställning av uppdraget i appen, till att bli spontant uppringd av världens trevligaste kundservice för att stämma av och kolla att allt är OK inför jobbet ska göras - till att det kommer en trevlig kille, på utsatt tid, och borrar upp lampan i mitt betongtak samt installerar dimmer och snyggar till kabeln med kabelkanal. Kommer definitivt använda mig av Clas Fixare igen!

Elin S.

för mer än ett år sedan

Clas olsson har ändå det mesta när man är ute efter nödvändiga saker. Ba priser också!

Karta och andra adresser

Drottninggatan 53, 111 21 Stockholm

Clas Fixare har verksamhet på Drottninggatan 53, Stockholm. 

Clas Fixare har 115 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Clas Ohlson AB - Fältöversten Stockholm i Stockholm.

Clas Fixare gick med vinst (2021)

Clas Fixare gick med vinst, 681 400 000 kr. Clas Fixare minskade sin omsättning med -4,02% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1 855 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Clas Ohlson AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva detaljhandel och postorder med varuhussortiment, äga och förvalta aktier i dotterbolag, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Clas Ohlson AB

Organisationsnummer:

556035-8672

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Kristofer Tonström

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

47199 - Övrig detaljhandel med brett sortiment

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0247-445 00